O PODJETJU

Varovanje informacij je bistven predpogoj za tržni uspeh in za vzdrževanje neomadeževanega slovesa določene organizacije.
V skrbi za poslovno odličnost in kvaliteto storitev smo tako leta 2002 ustanovili podjetje Palsit d.o.o. Že vrsto let organiziramo izobraževanja in svetovanja s področja varovanja informacij in na ta način prispevamo k boljši ozaveščenosti, tako strokovnih kadrov kot tudi splošne javnosti, in k varnejšemu poslovanju. Kot prvo podjetje v Sloveniji smo prejeli certifikat ISO IEC 27001.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Postali bomo vodilno podjetje za varovanje informacij na evropskem tržišču!

Verjamemo, da bomo v prihodnjem desetletju eno izmed ključnih podjetij za informacijsko varnost na evropskem trgu. Odločeni smo, da bomo nenehno boljši od konkurence. Odsevamo energičnost in sposobnost hitrega odločanja, kar je v sodobnem poslovnem okolju še posebej pomembno. Naše vrednote so delavnost, inovativnost, etičnost, načelnost, spoštovanje, pozitivno vzdušje, v medsebojnih odnosih in v odnosu do naših poslovnih partnerjev.

Naša želja je, da bi skupaj z našim znanjem vaša podjetja uspešno kljubovala informacijskim incidentom in grožnjam ter bila uspešna na dolgi rok.

NAŠI PARTNERJI

Med našimi mnogimi zadovoljnimi partnerji so tudi

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.