COACHING TEHNIKE ZA POSLOVNI SVET

Konferenca za povečanje učinkovitosti in doseganje poslovnih ciljev
za poslovne sekretarke, kadrovski oddelek, oddelek prodaje in trženja, administratorje, tajnice, itd.

Nova Gorica (HIT hotel Perla)

12. – 14. junij 2019

 

Na kratko kaj je coaching?

Coaching je interaktivni proces, ki pomaga posameznikom, podjetjem in organizacijam, da dosežejo hitre in odlične rezultate z uporabo posebnih coaching tehnik, ki pripeljejo do lastnega miselnega procesa in razvoja.

Komu je coaching namenjen?

Coaching tehnike so učinkovite pri organizaciji časa, povečanju učinkovitosti, prodaji, komunikaciji, odpravi blokad, strahov, ki jih morda imate vi ali ljudje okoli vas, domala na vseh področjih. 

Namenjen je vsakomur, ki ima željo, da bi naredil korak naprej.

Namenjen je torej različnim profilom ljudi, ki bi želeli izboljšati svoje veščine in se dodatno izuriti na primer na delovnem mestu, da z večjo zagnanostjo opravljajo svoje delo in so bolj motivirani ter organizirani.

Kaj dosežete s coachingom?

Z znanjem, ki ga pridobite na coachingu, si lahko pomagate na različnih področjih življenja ter ste tako uspešnejši in bolj zadovoljni tako vi kot sodelavci in nadrejeni.

Izboljšate lahko osebne in poslovne rezultate, tako da uspešno zastavite in tudi dosegate cilje, se naučite kako uspešno reševati konflikte, izboljšati odnose, postanete boljši pogajalci, znate prepričati in uspešno prodajati, ločevati zasebno in poslovno življenje, optimalno organizirati čas, izboljšati komunikacijo, izboljšati rezultate podjetja in pri sebi, itd.

Komu je sekcija coachinga namenjena?

Poslovnim sekretarkam, administratorjem, oddelkom prodaje, tajnicam, kadrovski službi, vsem, ki menite, da bi vam omenjeno znanje prišlo prav na delovnem mestu (če se malo pošalimo – v moški ali ženski različici, ne glede na spol, ki sem ga uporabila ob naštevanju različnih profilov).

Skratka…

Učenje je vseživljenjski projekt. Ko že mislite, da že vse veste in znate, se najverjetneje motite. Če bi to bila resnica, potem se ne bi znašli v kočljivi ali stresni situaciji, saj bi to znali premostiti.

Po drugi strani pa vam je morda odhod v službo preveč monoton, postaja celo odpor.

Osvojeno praktično znanje boste lahko že isti dan implementirali v svoje delo in življenje.

Zato je čas, da ukrepate.

Prijavite se zdaj in odkrite, kako spremeniti navade, ki so vam na delovnem mestu omejujoče in se morda odražajo kot stres, konflikt, neučinkovitost, odpor.

Za vprašanja se lahko obrnete na [email protected], ali pokličete na 05 338 48 55.

 

Mnenja o coachingu..

Alan Gregorec
Težavam se naučiš pristopati s coaching pristopom in te kar naenkrat dobijo novo dimenzijo. Coaching odprta vprašanja ti predvsem pri prodaji dajo nove možnosti, začneš več poslušati in “prodajati s vprašanji”. Dosegle sem natančnejše postavljanje vprašanj, v prodajnem timu je rezultiralo 30% rast klientov in prihodkov.

Sara Škorjanc
Naučila sem se kako pomagati sebi: -kako obdržati fokus -kako najti moč in pogum -kako odpraviti prepričanja in strahove Na kratko _Kako galopirati lahkotno z vajetmi v rokah? Poleg tega je to čudovito orodje, da sledim svojemu poslanstvu in pomagam drugim. Hkrati pa je odlična kombinacija z mojo že obstoječo kariero.

Miha Tropenauer
Izboljšal sem svojo komunikacijo, končno prepoznal svoje notranje vire ter se naučil prepoznati vire v drugih ljudeh. Tako sem danes sposoben POMAGATI sebi ter drugim na raznih življenjskih področjih. Končno si postavljam PRAVE cilje, katere dosegam vsaj 1x HITREJE kot prej. Vse skupaj absolutno neverjetno in nad mojimi pričakovanji!

Program 2019

VSA POTRJENA PREDAVANJA

Aleksander Šinigoj, Mastermind Akademija: Odgovornost coacha – kje je meja?

Aljoša Domijan, Gambit trade d.o.o.Kako bo svet izgledal leta 2030

Aljoša Domijan je serijski podjetnik, ustanovitelj prve in največje slovenske spletne trgovine enaA.com, startup investitor, kolumnist Financ, motivator in mentor. Zadnja leta vse več ljudem pomaga, da tudi oni svoje življenje in delo razvijejo v pravljice, v katerih lahko srečate samoroge.

Kako opisati nekaj, kar še ne obstaja? Kako razložiti idejo in motivirati partnerje ter sodelavce, da jo skupaj uresničite? Steve Jobs je kakšnih deset let pred iPadom razlagal o ročnih televizorjih preko katerih bodo lahko uporabniki dostopali do vseh filmov, glasbe, medijev in podatkov na svetu. Marko Polo se je s potovanja na Kitajsko vrnil z zgodbo o srečanju z mitološkimi samorogi, ker drugega imena za precej manj vilinske in mitološke samoroge ni imel. Lahko si predstavljate, da so si vsi, ki so ga poslušali, nosoroge predstavljali precej drugače, kot jih je videl on sam. Ali mislite, da bo samovozeči električni avtomobil leta 2030 res avtomobil, kakršne danes videvamo na cestah? Ali nekaj popolnoma drugega, kar se sploh ne bo več imenovalo avtomobil. Tako kot je ročni televizor postal iPod tablica. In kaj bodo počeli ljudje, ki bodo zaradi robotizacije in umetne inteligence ostali brez služb? Bodo ljudje sploh še delali?

Gregor Trebušak: Coaching za suveren nastop pred TV ekrani

Televizijski voditelj Gregor Trebušak je v slovenskem medijskem prostoru dejaven že od leta 2005. Z delom novinarja je začel na radiu Hit in kasneje delo nadaljeval na Kanalu A, v oddaji Svet. V njej je pokrival odmevne notranje politične dogodke, leta 2008 pa je sprejel vlogo voditelja informativne oddaje, kar počne še danes. Več kot sedem let je oddajo Svet vodil tudi kot urednik. Je eden najbolj prepoznavnih obrazov slovenskih informativnih programov. Učinkovita komunikacija z gledalci in javnostjo je ključen vidik njegovega dela vsak večer pred kamerami. Njegove dolgoletne izkušnje nastopanja na televizijskih zaslonih in sodelovanja z gosti, s katerimi opravlja pogovore v studiu v živo, mu dajejo edinstven vpogled v temeljne vidike uspešnega nastopanja pred kamero: kaj deluje in kaj nikakor ne, kako nastopiti prepričljivo in samozavestno, kaj storiti, ko ti zmanjka besed in kako nastopiti, da bo tvoje sporočilo doseglo svoj cilj?

Zvezdana Mlakar: Kdaj se ljudje spremenijo?

Roberto Castaldo: Neuro coaching integrated for the performance management

Zorica Jerič, NLB, d.d.: Razvoj zaposlenih z internim coachingom

Lucija Drenovec: Coaching za trajnostni razvoj posameznika in družbe

Govorila bom o pomenu coachinga v povezavi z besedno zvezo »Trajnostni razvoj«. Ker je eden od osnovnih stebrov trajnostnega razvoja tudi socialni razvoj družbe, bom s slušatelji razmišljala kaj se od posameznika in družbe pričakuje v povezavi s trajnostnim razvojem. Dotaknila se bom prednosti in slabosti za človeka, ki aktivno sodeluje in ustvarja v družbi pod tem sloganom, izrazila bom osebne izkušnje. Opisala bom moj pogled na coaching kot moderno obliko spodbude in komuniciranja s sočlovekom, kakšno poslanstvo in možnosti imajo coachi, ki so s svojim aktivnim delovanjem pomemben del družbe in trajnostnega razvoja. Zakaj je to ena najbolj rastočih panog pomembnih za prihodnost človeka? Dotaknila se bom uporabnosti coaching znanja tako v osebnem življenju kot v delovanju coachev v družbi, pa tudi pridobivanja in iskanja dodatnih znanj, ki coaching in s tem klienta podpira ter širi obzorja, da se zakorenini občutek lahkotnosti življenja in s tem doseganja tistega, kar posameznik želi.

Coachi imajo moč in priložnost v družbo zasaditi dobre, človeka podpirajoče vrednote ter s tem ustvarjati svetlo in »živo« prihodnost za človeštvo.

Klemen Konič, Digitalna agencija KODNES: Kako do plačljivih strank za coaching z uporabo socialnih omrežij

Martin Korošec, Rdeča Oranža: Koristni nasveti za digitalni marketing za coache

Digitalni marketing je ponorel. Vedno nekaj novega, nova orodja, novi trendi … deluje pa nič. Poglejmo kaj je resnično bistveno za vaš posel in delajte samo to, kar prodaja. Kaj storiti, če niste prvi na Googlu, najlepši na Instagramu, nočete na Facebooku razdajati svojega življenja vsem in bi radi preprosto delali marketing – praktični vodič za preživetje normalnega v letu 2019? Korak za korakom – izdelava prodajno uspešnih kampanj na Facebooku, Googlu, Instagramu, Youtubu. Izdelava prodajno uspešnih spletnih strani in email marketing. Praksa in navodila po korakih. Iz lastnih projektov. Vse kar bi radi vedeli o spletni prodaji pa vam tudi na delavnicah nihče noče povedati. Za tiste, ki si služite kruh s prodajo preko spleta je tale seminar kot naročen. Ker je nastal zaradi vas. Po njem boste imeli boljše mnenje o samem sebi in veliko več vere vase in energije za vaš posel. Enostavna in vedno učinkovita strategija digitalnega marketinga in kako jo uporabite v katerikoli panogi.

Martin je strokovnjak za marketing s katerim se profesionalno ukvarja že od prejšnjega tisočletja. Prešel je skozi faze kreativne agencije, agencije za zakup medijskega prostora in časa, agencije za odnose z javnostmi. Vodil je oddelke za marketing in prodajo v hotelu, casinoju in banki. Zadnjih 12 let uspešno vodi svojo marketinško agencijo. V sklopu nje je pripravil in z ekipo izvedel marketinške kampanje za preko 100 top podjetij iz Slovenije in okoliških držav.

Od leta 2008 se fokusira na spletni oz. digitalni marketing. Obenem izdaja strokovne knjige. Je avtor prve knjige, ki obravnava pojem, ki ga danes poznamo pod pojmom influencerji (Moč zvezde v marketingu – 2011). Prvi v Sloveniji je napisal knjigo o poslovni rabi Facebooka, ki je izšla v večih natisih (Facebook – vaši kupci so že tam. 2012). V letu 2017 je napisal še Priročnik za učinkovite Facebook objave. Izkupiček v celoti podarja v dobrodelne namene.

Na njegovih seminarjih o marketingu je bilo že več tisoč podjetnic in podjetnikov. Samo v letu 2018 je prodal 1.082 vstopnic za svoje seminarje o marketingu in prodaji. Sodeluje s priznanimi podjetniki kot so: Iza Login, dr. Aleksander Šinigoj, Robert Rolih, Nastja Mulej … in svetuje podjetjem v preko 50 panogah.

Robert Brecelj: Od stranke zgodba je vaš ključ do prodaje

Odkar smo prisotni na tem planetu se zgodbe kreirajo. Če želimo kaj prodati moramo prvo razumeti. Vsaka zgodba stranke Ima svojo moč in svoje mesto v njihovem življenju. S predavanjem vam bom prikazal kako pomembne so te zgodbe in zakaj je zelo pomembno da jih najdemo.

Moje ime je Robert Brecelj in beseda je moja igra. Že od samega rojstva smo z mojo družino bili mednarodna družina. Imel sem priložnost živeti v 4ih državah v svojem življenju, kar mi je posledično izjemno razširilo obzorja in komunikacijske sposobnosti. Konstantno sem razvijal razumevanje ljudi zaradi konstantnih sprememb okolja in s tem tudi pridobival izjemne izkušnje. Vendar to pa ni bilo vedno lahko. Velikokrat sem vedel kaj ljudje želijo, kaj mislijo in kaj je tisto, kar ne povej na glas in s tem je prišlo tudi veliko bolečine.
Prišel je življenjski trenutek ko je izgledalo, da sem izgubil vse kar mi je največ pomenilo. Takrat sem imel svoj prvi pravi premik, ko sem ugotovil, da naša zgodba, naše besede, naša ljubezen je znotraj nas in ne zunaj samega sebe. Iskal sem ljudi, da me vodijo, učijo, preizkušajo in našel sem jih. Opravil sem različne tečaje, izvajal različne metode ter s tem ugotovil kaj deluje in kaj ne.
Izkusil sem veliko raznolikega dela, se izpostavil različnim situacijam, odpotoval na izobraževanja v Nemčijo, Anglijo, Italijo in Slovenijo s ciljem čistega razvoja. Vse te izkušnje, iznajdljivosti, vztrajnosti ter komunikacijske sposobnosti so mi dale priložnost dela v eni izmed globalno največjih podjetji, pomagal sem drugim pri iskanju samih sebe in imel priložnost pri pisanju tekstov ter kreaciji različnih idej za produkte. Verjamem, da vsak ima svojo zgodbo, vsak ima svoj potencial in vsak lahko doseže vse svoje Cilje.
V začetku je grajena z strani staršev in okolice, s časom pa prejmemo pero zapisa v svoje roke. Moje vprašanje za vas je: Ko ugotovite zapis svoje zgodbe, ste jo pripravljeni spremeniti, na novo napisati svojim želenim ciljem in viziji?

Salmir Delic: The mind-body connection (OSEBNOSTNA RAST)
Sem Salmir Delic. Prihajam iz Celovca. Imam ogromno izkušenj na področju osebnostne rasti in različnih prebojev v življenju. Imam svoje podjetje z 15 zaposlenimi. Sem zelo vztrajna, kreativna oseba, ki nikoli ne odneha in vedno išče rešitve. Moj cilj je pomagati ljudem, jim biti vzor in najboljši primer. Zame najbolj pomembno delo je delo na sebi. Moj življenjski cilj je, da bom postal odličen coach, trener… Imam tudi družino, ob kateri preživim ogromno časa. Govoril bom o vseživljenjskem procesu in delom na sebi.
In kako s cilji izboljšati kakovost življenja? Predavanje bo temeljilo na osebnostni rasti. Govoril bom o vseživljenjskem procesu in delom na sebi.
Kako pa pridemo do tega?
S stalnim delom na sebi v smislu različnih izobraževanj, branja, pogovorov, coachinga, itd., z ozaveščanjem svojih potreb in želja, s tem, da si damo dovoljenje, da smo pomembni, da so naše potrebe in želje pomembne, da začnemo poslušati sebe, z ozaveščanjem navad, ki nam ne služijo, in pa predvsem, da začnemo v svoje življenje uvajati spremembe.
Dodal bom se dve odlični zgodbi, ki sta spremenili življenje nekaterim osebam in enega celo rešili.

Milena Špindler: “TIMEOUT za coaching” na delovnem mestu
Na predavanju boste spoznali :
–  Kaj so 3 koristi osebnega coachinga v podjetjih 
–  Kateri so štirje koraki, ki vodijo iz rutine vsakdana do srečnega zaposlenega
–  Self-coaching, kot nepogrešljivo orodje za izboljšanje komunikacije s sodelavci

Predavateljica vam bo razkrila, kako se ustaviti med delovnim časom, brez da bi vam padla produktivnost ter kako spremeniti komunikacijo s sodelavci, da boste slišani in razumljeni. Na predavanju boste dobili praktično orodje, ki ga boste lahko že takoj uporabili.

Predavateljica Milena Špindler, Msc je podjetnica, coachinja, predvsem pa mama ter ljubiteljica notranje preobrazbe. Leta izkušenj in integracije računovodstva, marketinga, potovanj, spoznavanja drugih kultur, meditacij ter osebne rasti so jo pripeljala na srčno pot. Od leta 2016 kot predavateljica in NLP Coachinja pomaga zaposlenim in podjetnikom, da hitreje dosegajo svoje cilje in sanje, tako na delovnem mestu kot v osebnem življenju.

Maša Avšec: Shark socialnih omrežij 

Obvladanje socialnih omrežij (Instagram, Facebook) predstavlja ogromno konkurenčno prednost naših storitev/produktov v poslovnem svetu. Predstavila bom točne korake, kako oblikovati nišo, ki je ključ za povečanje dosega ljud na profilu Instagram in Facebook, kako uspešno uporabljati hastage (#), ki dokazano močno povečujejo prepoznavnost in doseg novih ljudi ter prav tako bom izdala super trik, kjer se boste naučili kje najti inspiracijo za vsebino na socialnih omrežjih, ki si jo ljudje v vaši niši najbolj želijo videti in kako oblikovati vsebino, ki bo dejansko ljudi pritegnila.

Psihologija kupcev in online marketing podjetja sta od nekdaj moja velika strast. Magistrirala sem na Ekonomski fakulteti, Univerzi v Ljubljani iz področja International Business-a medtem, ko sem diplomirala iz področja Marketinga. V zadnjem letu, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, poučujem predmet Organizacijsko vedenje. Prav tako sem ustanoviteljica programa Business shark, kjer pomagam posameznikom ustvariti profitabilno osebno znamko, miselnost pravega sharka in online marketing strategijo, ki dokazano močno izboljša nastop na spletu.

Andrej Seljak: Optimizacija uma in telesa z bioenergijo in programiranjem uma

Pred desetimi leti se nam je rodil otrok s hudimi zdravstvenimi težavami. Ker sem otroku hotel pomagati, sem se v dveh
različnih šolah za bioenergijo naučil postavljati telo v optimalno energetsko stanje.
Ker samo to ni zadostovalo, sem se izučil se za Praktika in Mojstra Praktika hipnoze pri Masermind Akademiji, in sicer tako,
da človeka obravnavam kot celoto in ga peljem v transformacijo, da postane srečnejši in živi življenje svojih sanj.
Naredil sem več kot 2.000 obravnav. Vsi, ki so hoteli. so spremembo tudi dosegli.

Uspešno lajšam predvsem bolečine vseh vrst (glava, hrbet, sklepi, mišice).
Psihofizično vas postavim v ravnovesje in vas naučim, da si pozitivna čuštvena stanja zapomnete.
S programiranjem uma se lahko rešite strahov, omejujočih prepričanj in izničite negativen vpliv preteklih dogodkov
na vašo sedanjost in prihodnost. Pomagal vam bom do preboja na vseh področjih (zdravje, odnosi, kariera, finance).

Nevenka Žejn: 9 minut do karizmatične energije
Na dogodku bo slušateljem skozi praktične primere pokazala, kaj so največji kradljivci človekove energije, kako jo na enostaven način ohranjati ter povečevati, da dosežemo notranjo moč in ne izgorimo na poti do realizacije ciljev.

Nevenka Žejn je univ. dipl. ekonomistka s specializacijo na področju davčne zakonodaje. Za sabo ima 23 letno kariero z vodstvenimi izkušnjami v javni upravi in v gospodarstvu. Ker je skozi izkušnje ugotovila, da je uspeh v veliki meri odvisen od posameznikove energije, je v zadnjih 11 letih svoje kompetence nadgradila na področju zakonitosti delovanja energij, njihovega vpliva na ljudi ter medsebojne odnose. Kot Soul & Energy Coach pomaga posameznikom in podjetnikom pri vzpostavljanju zdravih medsebojnih odnosov in reševanju konfliktov.

Milenko Boroja: “Odkleni svoj potencial”
Na dogodku bo slušateljem dal odgovore na vprašanje, kako na enostaven način zbuditi svojo notranjo moč, potencial, ki čaka zaklenjen na to, da ga sprostijo in dosežejo tisto kar si želijo.

Milenko Boroja je ekonomist s specializacijo na področju Turizma. V svoji 28 letni poklicni dobi se je srečeval z različnimi področji delovanja od preprostih do odgovornih vodstvenih delovnih procesov, bil je odgovoren za razvoj in edukacijo kadrov, ravno tako je bil v mednarodni nepremičninski družbi izbran za izvajalca Coachinga za zaposlene.
V zadnjih 15 letih deluje kot podjetnik in se pri tem nenehno dodatno izobražuje. Kot NLP Coach je njegovo poslanstvo, da podjetnikom, vodjem, organizacijam in posameznikom pomaga pri iskanju njihovega potenciala za premagovanje ovir na poti do zastavljenih ciljev in uspehov.

Anita Kovačik: Moč coachinga: zakaj ima postavljanje pravih vprašanj izjemen učinek

Danica Tajčman: #KAKO uporabiti moč nezavednega uma
4 preprosti koraki, ki odklenejo moč nezavednega uma in kako jih implementirati v svoje življenje.

Danica Tajčman, coach, mentorica, predavateljica, učiteljica, avtorica knjige How to be an Au Pair in sveže pečena YouTube-erka – kanal za osebno spremembo Disciplina Transformacije. Vse kar počne – počne z ljubeznijo saj ti želi videti ljudi z iskricami v očeh. Včasih tudi tako, da na ulici naključnemu mimoidočemu podari objem. Tako ali drugače transformira življenja zato enostavno: coach transformacije.

Stanko Lipič: Kako začeti svojo lastno podjetniško pot?

Imate idejo, znanje in željo pričeti z lastnim poslom? Še vedno odlašate? Še posebej tisti v ‘varnih’ službah se pogosto soočajo z izzivi prehoda. Kako začeti? Kako se znebiti strahov, omejitev in blokad, ki so povezani z novimi začetki? Ko boste spoznali 5 skrivnosti uspešnega prehoda v podjetništvo in jih uporabili v praksi, boste transformirali svojo kariero varno, lahkotno in predvsem uspešno.
Stanko Lipič je ustanovitelj Akademije Odličnosti, licenciran NLP Coach, Life & Business Coaach, licenciran NLP Mojster Praktik in Mojster Praktik hipnoze. Je avtor Celostne vadbe, MTT-ja (Mind Transformation Treatment™) in ostalih programov za osebno in poslovno rast. Je v ekipi asistentov dr. Aleksandra Šinigoja. V okviru delavnic, coachingov in ostalih programov je pomagal že več kot 500 posameznikom.

Ivana Šolc: Starši: oddajniki pozitivne energije in komunikacije

Moje ime je Ivana Šolc.  Prihajam iz sosednje Italije, vendar že vrsto let živim in ustvarjam v Sloveniji. V Novi Gorici vodim uspešen učni studio za otroke. Po izobrazbi sem prevajalka, tako da so uspešno in učinkovito komuniciranje, pozitivna energija, odprtost  v komunikaciji in odnosih od vedno ključne sestavine mojega življenja.  Komunikacija je pomembna tudi v odnosu z našimi otroki.

In tako je nastala knjiga Mavrični zaklad – Odkrij zaklad, ki se skriva v tebi, ki predstavlja pravljični uvod v mavrični svet čustev. Zakaj čustva? Ker čustva vplivajo na vsa življenjska področja (vedenje, medsebojni odnosi, zdravje, učenje …), zato je še kako pomembno, da je otrok čustveno spreten. Temelji se zgradijo v otroštvu. Sem tudi ustanoviteljica programa Srečni starši – Srečni otroci, s katerim staršem pomagam, da najdejo pot do sebe in s tem do svojega otroka.

Na delavnici vam bom predstavila 7 ključev do uspešne komunikacije z otroki

1)      Starši oddajniki pozitivne lomunikacije in energije

2)      Misli in besede imajo neverjetno moč

3)      Postanemo tisto, o čemer razmišljamo.

4)      Otroci nas nenehno opazujejo in se od nas učijo

5)      Samopodoba otrok in vloga staršev

6)      Brezpogojna ljubezen: verjemite v vaše otroke in oni bodo verjeli vase

7)      TO BE list vs TO DO list

Robi Rodman: Uspešno zaključujte prodajne sestanke – in tako krepite svojo motivacijo in samozavest

Saša Javorič: Želite spremembo? Stopite v svojo moč, izboljšajte svoje odnose in dosežite svoje cilje

Imate na katerem od področij življenja občutek, da stojite na mestu? Da ponavljate eno in isto lekcijo znova in znova? Imate tega dovolj in želite narediti preboj, spremembo na bolje? Predstavila vam bom ključna spoznanja, kako doseči preboj in zaživeti v svojem polnem potencialu, tako na osebnem in poslovnem področju. Brez strahov in lastnih omejitev. Skupaj si bomo pogledali korake in načine, kako lahko z uporabo različnih tehnik odpravite blokade, strahove in omejitve, ki vas držijo na mestu, stopite v svojo moč, naredite preboj in dosežete svoje cilje. Moja pot učenja, dela na sebi in osebne rasti me je vodila od svetovanja in mentoriranja na področju vodenja projektov, poslovne analize, kakovosti in informacijske varnosti do nevrolingvističnega programiranja (NLP), coachinga in alternativnih pristopov. Verjamem, da smo kreatorji lastne usode, da zmoremo stopiti v svojo moč, prevzeti odgovornost za svoje življenje v svoje roke in narediti preboj, spremembo na bolje na izbranem področju. Da si zaslužimo in zmoremo zaživeti svoje sanje. Zadnja leta kot NLP Coach pomagam posameznikom in skupinam odpraviti blokade, narediti preboj in doseči zastavljene cilje, tako na osebnem kot poslovnem področju.

 12. 6.  – 14. 6. 2019
Nova Gorica, Hotel Perla
350 € + 22 % DDV

 

Prijavljam se – 1 KONFERENČNI DAN
Prijavljam se – 2 KONFERENČNA DNEVA
Prijavljam se – 3 KONFERENČNI DNEVI
ZEMLJEVID

Kotizacija

Stranka se zavezuje k poravnavi celotnega zneska v roku 7 delovnih dni od izvedene prijave. Brez v celoti poravnane kotizacije vstop v dvorano, kjer se izobraževanje odvija, ni mogoč. Skrajni rok za odjavo od izobraževanja, delavnice, dogodka ali seminarja je 10 delovnih dni pred pričetkom posameznega izobraževanja. Odjava od posameznega izobraževanja mora biti vedno v pisni obliki na [email protected] ali po pošti, na naslov Palsit d.o.o., Mednarodni prehod 2a, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici. V primeru odjave po tem datumu, organizator zaračuna znesek, ki je sorazmeren s storitvami, opravljenimi od trenutka odjave, za administrativne in druge stroške povezane z odjavo. V primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo izobraževanja.

Več informacij: Nika Winkler, [email protected], 05 338 48 55

Napolnite si svoj Inbox 🙂

SEZNANITE SE Z VSEM, KAR PALSIT PONUJA.

Darilo: ob prijavi dobite dostop do 5 najbolje ocenjenih video vsebin z naših dogodkov.