DATA CENTER 2020

Konferenca o podatkovnih centrih

VSE INFORMACIJE SO OBJAVLJENE NA NOVI SPLETNI STRANI: HTTPS://DATACENTER.PALSIT.COM 

8. 4. 2020, Ljubljana, Gospodarsko razstavišče

V času pospešene digitalizacije, ki odpira vrata za vstop v dobo inteligentnega sveta, je informacijski sistem postal jedro in ključni del slehernega podjetja. Naj gre za proizvodno ali storitveno podjetje, za javno ustanovo ali zavod: z digitalizacijo poslovnih procesov se njihovo izvajanje vse bolj seli v digitalno okolje.

Pri takšnem poslovanju je nemoteno delovanje informacijske infrastrukture ključnega pomena, kar pomeni, da so podjetja življenjsko odvisna od delovanja računalniških centrov, v katerih je infromacijska infrastruktura nameščena. Pri tem je popolnoma nepomembno ali imajo podjetja lastne računalniške centre ali njihove storitve najemajo pri zunanjih ponudnikih.

Čeprav zunanji opazovalec tega morda ne zazna, se v svetu računalniških centrov, na področju napajanja, hlajenja in varnostnih sistemov, prav zdaj dogajajo korenite spremembe, ki bodo v prihodnjih letih popolnoma spremenile naš pogled na tovrstno infrastrukturo.

Ob nezmanjšani razpoložljivosti in izboljšani energetski učinkovitosti bodo prinesle globalno transformacijo infrastrukture, ki se bo iz porabnika električne energije prelevila v njenega inteligentnega proizvajalca in porabnika.

Gre za spremembe, ki pomenijo prehod v pametna omrežja. Gre za spremembe, ki pomenijo prehod v nizkoogljično družbo. Korenite spremembe so ključnega pomena za prihodnost človeštva, zato se moramo nanje temeljito pripraviti. Še prej pa moramo narediti vse, da se usidrajo v naši miselnosti, načinu življenja, delovanja in poslovanja.

Konferenca DATA CENTER je odlična priložnost, da v družbi strokovnjakov, ki bodo razkrili najnovejša dejstva in spoznanja, naredite tudi vi prvi pomemben korak v to smer.

Ob tem pa bomo seveda skupaj pogledali dlje in že danes spoznali tudi vse naslednje korake, ki nas bodo popeljali v prihodnost. V inteligentni svet.

Vabimo vas, da si skupaj z nami ogledate prve korake v prihodnost, ki jih bomo predstavili na konferenci DATA CENTER, 8. aprila 2020, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani.


Early bird cena znaša 197 € + DDV. Velja za prijave prejete do 15.2.2020. 

Redna cena znaša 297 € + DDV. 

Pohitite s prijavo in si zagotovite cenejšo vstopnico!

Program 2020

Program v pripravi. 

POTRJENA PREDAVANJA

Peta generacija, danes tukaj
Boštjan Lavuger, NTR Inženiring d.o.o.

Peta generacija, kako in zakaj
Boštjan Lavuger, NTR Inženiring d.o.o.

 Četrtek, 8. 4. 2020
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče
 
197 € + 22 % DDV
Prijavljam se
ZEMLJEVID

Že pred dogodkom bodite seznanjeni s področjem računalniških centrov.

ENKRAT MESEČNO PREJMITE NOVICE S PODROČJA, KI VAS ZANIMA. 

Kotizacija

Stranka se zavezuje k poravnavi celotnega zneska v roku 7 delovnih dni od izvedene prijave. Brez v celoti poravnane kotizacije vstop v dvorano, kjer se izobraževanje odvija, ni mogoč. Skrajni rok za odjavo od izobraževanja, delavnice, dogodka ali seminarja je 10 delovnih dni pred pričetkom posameznega izobraževanja. Odjava od posameznega izobraževanja mora biti vedno v pisni obliki na info@palsit.com ali po pošti, na naslov Palsit d.o.o., Mednarodni prehod 2a, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici. V primeru odjave po tem datumu, organizator zaračuna znesek, ki je sorazmeren s storitvami, opravljenimi od trenutka odjave, za administrativne in druge stroške povezane z odjavo. V primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo izobraževanja.

Več informacij: Maša Arčon, masa.arcon@palsit.com, 05 338 48 59

Napolnite si svoj Inbox 🙂

SEZNANITE SE Z VSEM, KAR PALSIT PONUJA.

Darilo: ob prijavi dobite dostop do 5 najbolje ocenjenih video vsebin z naših dogodkov.