GDPR (DPO) konferenca2018-10-15T09:55:29+00:00

GDPR (DPO) konferenca na Infosek 2018

28. – 30. 11. 2018, Nova Gorica, HIT hotel Perla

Vsem, ki vas zanima GDPR področje oz. se za to področje specializirate vabimo, da se udeležite GDPR (DPO) konference, kjer vam bomo postregli z:
– najaktualnejšimi temami
– primeri dobre prakse
– izkušnjami in zadolžitvami DPO
– domačimi in tujimi strokovnjaki s tega področja

25.5.2015 – začetek veljave Splošna uredba o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR)

25.5.2018 – začetek veljave Splošne uredbe v vseh državah članicah ter rok za prenos določb direktive v nacionalno zakonodajo.

28.11.2018 – ocena stanja GDPR uredbe in ZVOP-2;
GDPR in DPO konferenca (Infosek): najaktualnejše teme, primeri dobre prakse in dejansko stanje uredbe v našem pravnem redu ter v tujini

Le kako naj bi se na letošnji Infosek konferenci izognili GDPR in ZVOP-2 tematiki, ki je za mnoga podjetja in posameznike še danes predstavlja velik »?«.

Vsem znana GDPR – General Data Protection Regulation – Splošno uredbo EU o varstvu podatkov, določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov. Strožji predpisi o varstvu podatkov, ki so začeli veljati letošnjega maja, vsem posameznikom omogočajo več nadzora nad našimi osebnimi podatki, podjetjem pa enake konkurenčne pogoje.

Na temo GDPR in ZVOP-2 smo v zadnjem letu za vas organizirali precej zanimivih izobraževalnih dogodkov, kot na primer GDPR in ZVOP-2 konferenca, Slovenska nacionalna GDPR in ZVOP-2 konferenca, DPO konferenca, SIQ usposabljanje odgovorne osebe za varstvo podatkov,…

Na letošnjem Infoseku, bomo torej znova postregli z najaktualnejšo tematiko z GDPR, ZVOP-2 in DPO področja in naslednjimi izobraževanji:

… 27. in 28.11.2018 z institutom SIQ ponovno organiziramo Usposablljanje odgovorne osebe za varstvo podatkov (Data protection Officer – DPO), s potrdilom o usposobljenosti SIQ Ljubljana. Več tukaj

Vsi, ki se boste prijavili na SIQ usposabljanje, prejmete 25% popusta na GDPR (DPO) konferenco, na ceno, ki velja na dan prijave (kotizacija se namreč na tedenski ravni zvišuje). 
Udeleženci GDPR (DPO) konference, lahko prehajate na katerokoli sekcijo Infosek konference!

Več informacij o tej opciji in prijava tukaj.

… 28.11. – 30.11.2018 – GDPR (DPO) konferenca. Sledite na www.infosek.net

V kolikor vas zanima sponzorsko ali strokovno sodelovanje na konferenci, sem na razpolago:
Mojca Beltram, mojca@palsit.com, tel. 05 338 48 58

Program 2018

  • Marjan Antončič, Ainigma d.o.o.
  • Janko Šavnik, Addiko Bank d.d.
  • Miha Dvojmoč, Univerza v Mariboru, FVV: “Izzivi usklajevanja z GDPR v inštitucijah”
  • Erih Skočir, Resis d.o.o.: “Kako so povezani GDPR  in ISO 27001?”
  • Vinko Letnar, Zavarovalnica Triglav d.d.: “Revizija GDPR v Zavarovalnici Triglav”
  • Jani Ravas, Športna loterija d.d.: “Je naš SIEM pripravljen na GDPR?”
  • Marko Djinović, pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov na GZS: “Pogodbena obdelava osebnih podatkov po uredbi GDPR”
  • Tjaša Vidic, VIDICUM, pravno in poslovno svetovanje, s.p.: “POGOJI.SI – Enostavna in večjezična rešitev za politiko zasebnosti spletnih strani in aplikacij”
 28. 11. – 30. 11. 2018 
 
Nova Gorica, Hotel Perla
792 € + 22 % DDV
 

 

Prijavljam se – 1 konferenčni dan
Prijavljam se – 2 konferenčna dneva
Prijavljam se – 3 konferenčni dnevi
ZEMLJEVID

Že pred dogodkom bodite seznanjeni s področjem varstva osebnih podatkov.

ENKRAT MESEČNO PREJMITE NOVICE S PODROČJA, KI VAS ZANIMA. 

Kotizacija

Kotizacijo prosim poravnajte najkasneje 7 dni po prijavi na TRR: 02241-0090950979. Brez v celoti poravnane kotizacije vstop v dvorano ne bo mogoč. Skrajni rok za morebitno odpoved je 14 dni pred izobraževanjem. Odjava od posameznega dogodka mora biti vedno v pisni obliki na info@palsit.com. Če se boste odjavili po tem roku, vam bomo zaračunali administrativne stroške (70% kotizacije), v primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo izobraževanja.

Več informacij: Mojca Beltram, mojca.beltram@palsit.com, 05 338 48 58.

Napolnite si svoj Inbox 🙂

SEZNANITE SE Z VSEM, KAR PALSIT PONUJA.

Darilo: ob prijavi dobite dostop do 5 najbolje ocenjenih video vsebin z naših dogodkov.