Slovensko združenje za elektronsko identifikacijo in elektronske storitve zaupanja (Združenje EIDES), 

v sodelovanju s podjetjem Palsit d.o.o., organizira

3. mednarodno konferenco o e-identifikaciji in e-storitvah zaupanja

V četrtek, 24. oktobra 2019, v Ljubljani, v konferenčnih prostorih Radisson Blu Plaza hotela, organiziramo 3. mednarodno konferenco o elektronski identifikaciji in storitvah zaupanja za elektronske transakcije – ZEIDES 2019. 
 
Program letošnje konference bo obsegal tri vsebinske sklope:
– elektronske identitete, elektronski identifikacijski postopki in elektronska identifikacijska sredstva fizičnih in pravnih oseb;
– storitve zaupanja za elektronske transakcije;
– zagotavljanje zaupnosti, celovitosti, dostopnosti ter odpornosti sistemov in storitev za obdelavo podatkov o e-identitetah in storitvah zaupanja za e-transakcije.
 
Iz prvega sklopa izpostavljamo predstavitev normativnih aktivnosti na ravni EU za uvedbo enotne biometrične e-osebne izkaznice ter za nacionalno zakonsko ureditev e-identitete fizičnih oseb. Posebna pozornost bo namenjena močni avtentikaciji uporabnikov plačilnih in drugih finančnih storitev.
 
Iz drugega sklopa izpostavljamo obravnavo različnih oblik oddaljenega/spletnega/mobilnega e-podpisovanja oz. dokumentiranega izražanja volje posameznikov v zvezi določenimi zapisi in/ali postopki z vidika njihove dokazne vrednosti, uporabniške izkušnje in ekonomike.
 
Iz tretjega sklopa izpostavljamo predstavitev različnih vidikov vpliva nove ureditve varstva osebnih podatkov na obdelavo e-identifikacijskih podatkov in obdelavo podatkov o storitvah zaupanja ter na zagotavljanje revizijskih sledi o obdelavah teh podatkov.
 
Vabimo vas, da si rezervirate termin in se že danes prijavite po znižani ceni.
Cena se bo na mesečnem nivoju zviševala za 10 €, končna cena bo tako 220 € + DDV.
 
Informacije:
Nika Winkler
05 338 48 55
 

Potrjena predavanja

  • Miloš Milovanović, Blinking, Digital Identity: The Next Generation
 24. 10. 2019
 Ljubljana, Radisson Blu Plaza Hotel
210 € + 22 % DDV

 

Prijavljam se
ZEMLJEVID
 Ljubljana, Radisson Blu Plaza hotel 

Kotizacija

Kotizacijo prosim poravnajte najkasneje 7 dni po prijavi na TRR: 02241-0090950979. Brez v celoti poravnane kotizacije vstop v dvorano ne bo mogoč. Skrajni rok za morebitno odpoved je 14 dni pred izobraževanjem. Odjava od posameznega dogodka mora biti vedno v pisni obliki na info@palsit.com. Če se boste odjavili po tem roku, vam bomo zaračunali administrativne stroške (70% kotizacije), v primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo izobraževanja.

Več informacij: Nika Winkler, nika.winkler@palsit.com, 05 338 48 55

Napolnite si svoj Inbox 🙂

SEZNANITE SE Z VSEM, KAR PALSIT PONUJA.

Darilo: ob prijavi dobite dostop do 5 najbolje ocenjenih video vsebin z naših dogodkov.