Septembrsko srečanje klubov v Addiko Bank d.d.

Jesenska srečanja klubov GDPR, ITM in KIRVI začenjamo v finančni inštituciji.    
 
Addiko Bank d.d. je članica Addiko Skupine, ki je prisotna v Avstriji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori pod skupno krovno družbo Addiko Bank AG, katere sedež je na Dunaju v Avstriji.
 
Datum srečanja: 10. september 2019, od 15.30 do 17.00.
 
Naslov: Dunajska cesta 117, Ljubljana, sejna soba Triglav, v 3. nadstropju.
 
Vsebina:

  • Prihod in mreženje članov kluba GDPR, ITM in KIRVI
  • Predstavitev področja varstva podatkov v Addiko Slovenija in Addiko Skupini.
    Predavatelja Janko Šavnik – Group Data Protection Officer in Jure Logar – Senior data protection expert
    bosta predstavila, kako je delo organizirano in upravljano na lokalnem nivoju in v skupini, kako se povezuje področje varstva podatkov z informacijsko varnostjo (PSD2), s čim se trenutno najbolj ukvarjata, predstavila bosta pretekle dosežke (ureditev odnosov z obdelovalci, …) in kakšne načrte imajo za prihodnost (BCR, …). 

Prosim vas, da se na srečanje predhodno prijavite TUKAJ.
 
Prvo srečanje je brezplačno.

 

Več informacij:

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59
 

»Vsako združenje, kjer se obravnavajo problemi varovanja informacij je dobrodošlo. Izmenjave informacij o incidentih, varnostnih rešitvah in problemih v informatiki nasploh, pomenijo neprecenljivo vrednost. Namesto učenja na lastnih napakah (problemih) lahko informacije pridobljene od kolegov, ki opravljajo enako delo, vašemu podjetju prihranijo ogromno časa, denarja in celo ugleda. Prav tako nas nič ne stane s kolegi deliti svoje pozitivne in negativne strokovne izkušnje«. 

Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d.

Vabimo vse, ki kakor koli skrbite in upravljate dokumentacijo, da se nam pridružite. Srečanja in izobraževalne aktivnosti pa vam bodo nudila tudi poslovni uspeh ter osebno zadovoljstvo.

PRIJAVI SE V KLUB >