Oktobrsko srečanje klubov: BTC d.d. 

Srečanje klubov IT managerjev, KIRVI ter SIU, v oktobru 2018, bo gostila družba BTC d.d. 

BTC, d.d. je slovensko podjetje s sedežem v Ljubljani, ki upravlja s prostorom, na katerem skrbi za ponudbo poslovnih, trgovskih in rekreativnih, zabavnih in kulturnih dejavnosti, nudi logistične storitve ter storitve iz dejavnosti prostega časa. BTC je dinamična, inovativna, odprta in moderna družba, povezana s tradicijo vrednot in v sozvočju s stalnim napredkom v korist gospodarskega razvoja, okolja in družbe.

Srečanje bo v sredo, 10. oktobra 2018, od 13.00 do 15.00 ure. Naslov srečanja je “BTC kot Business Transformation Center”.

Srečanje in prezentacijo bo vodil g. Julij Božič, Izvršni direktor za inovacije in digitalizacijo poslovanja. 
Vsebina srečanja:

  • Digitalna preobrazba ni samo tehnologija temveč veliko več…je leadership, nov način razmišljanja, konstantno inoviranje in so predvsem Ljudje (human potential).
  • kako v sklopu ABCja deluje ekosistem, ki pomaga startup okolju ter kako so velike firme prepoznale postrebo po povezovanju…iz česa je nastal Enterprise pospeševalnik, ki velikim firmam pomaga pri transformaciji
  • kako smo v BTCju vzpostavili Inovacijsko pisarno in koncept Living Lab…kar nam je prejšnji teden prineslo nagrado kot podjetje z največjo digitalno preobrazbo.
  • Diskusija

  

Srečanje bo na naslovu:

KRISTALNA PALAČA
BTC d.d.

Ameriška cesta 8

1000 Ljubljana

Dobimo se v 20. nadstropju, v Poslovnem klubu.

 

Parkirate lahko brezplačno na parkirišču stavbe, (pred Kristalno palačo zavijete desno, na rampi vzamete listek, katere nam bodo požigosali in jih oddamo na recepciji).  

 

  

Prvo srečanje je brezplačno, vabim vas da se nam pridružite!

  

Lepo prosim, da se na srečanje predhodno prijavite TUKAJ.

 

 

Maša Arčon

Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije

»Vsako združenje, kjer se obravnavajo problemi varovanja informacij je dobrodošlo. Izmenjave informacij o incidentih, varnostnih rešitvah in problemih v informatiki nasploh, pomenijo neprecenljivo vrednost. Namesto učenja na lastnih napakah (problemih) lahko informacije pridobljene od kolegov, ki opravljajo enako delo, vašemu podjetju prihranijo ogromno časa, denarja in celo ugleda. Prav tako nas nič ne stane s kolegi deliti svoje pozitivne in negativne strokovne izkušnje«. 

Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d.

Vabimo vse, ki kakor koli skrbite in upravljate dokumentacijo, da se nam pridružite. Srečanja in izobraževalne aktivnosti pa vam bodo nudila tudi poslovni uspeh ter osebno zadovoljstvo.

PRIJAVI SE V KLUB >