Septembrsko srečanje klubov: Pošta Slovenije d.o.o.

Srečanje klubov IT managerjev, v septembru 2018, bo gostila POŠTA SLOVENIJE d.o.o., na temo Management IT storitev Pošte Slovenije.

Srečanje bo v torek, 25. septembra 2018, 13.00 – 15.00 ure

Dnevni red srečanja: 
  
–          Pozdravni nagovor organizatorja Palsit d.o.o.
–          Pozdrav Pošte Slovenije
–          Predstavitev Management IT storitev Pošte Slovenije
–          Diskusija 
–          Ogled data centra

Pošta Slovenije ima enega največjih informacijskih sistemov v Sloveniji, hkrati pa svoje informacijske storitve ponuja tudi na trgu. Zagotavljanje nemotenega delovanja tako velikega in kompleksnega sistema ter razpoložljivosti teh storitev je izziv, o katerem bo tekla beseda.
  
Srečanje bo na naslovu: 
POŠTA SLOVENIJE d.o.o.
Zagrebška 106
2000 Maribor

  
Prvo srečanje je brezplačno, vabim vas da se nam pridružite! 
  
Lepo prosim, da se na srečanje predhodno prijavite TUKAJ.

  
Maša Arčon 
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije 

»Vsako združenje, kjer se obravnavajo problemi varovanja informacij je dobrodošlo. Izmenjave informacij o incidentih, varnostnih rešitvah in problemih v informatiki nasploh, pomenijo neprecenljivo vrednost. Namesto učenja na lastnih napakah (problemih) lahko informacije pridobljene od kolegov, ki opravljajo enako delo, vašemu podjetju prihranijo ogromno časa, denarja in celo ugleda. Prav tako nas nič ne stane s kolegi deliti svoje pozitivne in negativne strokovne izkušnje«. 

Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d.

Vabimo vse, ki kakor koli skrbite in upravljate dokumentacijo, da se nam pridružite. Srečanja in izobraževalne aktivnosti pa vam bodo nudila tudi poslovni uspeh ter osebno zadovoljstvo.

PRIJAVI SE V KLUB >