Majsko srečanje klubov na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana

Srečanje bo 27. maja 2019, od 13.00 do 15.00 ure.

Ob 13.00 se dobimo v modrem salonu, ki se nahaja v prvem nadstropju Kliničnega centra, neposredno nad avlo (stopnice iz avle v prvo nadstropje in potem 180 stopinj levo do konca hodnika).
 

Vsebinsko bo srečanje razdeljeno na dva dela:
 
1. Pomočnik generalnega direktorja UKC Ljubljana za informatiko Matej Grom se bo na predavanju dotaknil tematike obvladovanja podatkov v heterogenem okolju ter vzdrževanja informacijske infrastrukture v fazi sanacije.
 
2. V drugem delu pa bomo imeli edinstveno priložnost, da si ogledamo uporabo informacijske tehnologije pri medicinski diagnostiki na področju radiologije. Ker gre za slikovno gradivo je količina podatkov sorazmerna z natančnostjo diagnostičnih naprav.
 
Srečanje bo na naslovu:
Zaloška cesta 7, 1000 Ljubljana
 
Kar nekaj let nazaj smo že imeli srečanje na UKC Ljubljana in je vsem ostalo v lepem spominu. Verjamem, da bo tudi tokratno nepozabno.
 
Lepo prosim, da se na srečanje predhodno prijavite TUKAJ
 
Lep dan vam želim,

Maša Arčon
Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije
05 338 48 59

»Vsako združenje, kjer se obravnavajo problemi varovanja informacij je dobrodošlo. Izmenjave informacij o incidentih, varnostnih rešitvah in problemih v informatiki nasploh, pomenijo neprecenljivo vrednost. Namesto učenja na lastnih napakah (problemih) lahko informacije pridobljene od kolegov, ki opravljajo enako delo, vašemu podjetju prihranijo ogromno časa, denarja in celo ugleda. Prav tako nas nič ne stane s kolegi deliti svoje pozitivne in negativne strokovne izkušnje«. 

Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d.

Vabimo vse, ki kakor koli skrbite in upravljate dokumentacijo, da se nam pridružite. Srečanja in izobraževalne aktivnosti pa vam bodo nudila tudi poslovni uspeh ter osebno zadovoljstvo.

PRIJAVI SE V KLUB >