Junijsko srečanje klubov na Univerzi v Ljubljani
PRESTAVLJENO!!!
Nov termin bo sporočen naknadno. Hvala za razumevanje. 

Meseca junija bo naš gostitelj srečanja klubov ITM, KIRVI in SIU Univerza v Ljubljani.

Srečanje bo 10. junija 2019, od 13.00 do 15.00 ure.

Zahteve za informacijsko-komunikacijske tehnologije v akademskem okolju Univerze v Ljubljani so zanimiv izziv, ker je treba zagotavljati visoko razpoložljivo in zahtevno informacijsko okolje za organizacijo, ki sodi med 10 največjih v Sloveniji, hkrati pa mora biti dopuščena akademska in raziskovalna svoboda. Prikazano bo, kako se spopadamo s tem izzivom.

Srečanje bo na naslovu:

Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana

 

Prvo srečanje je brezplačno.

Lepo prosim, da se na srečanje predhodno prijavite TUKAJ.

 

Lep dan vam želim,

Maša Arčon

Strokovni vodja združenja klubov in IT strokovnjakov Slovenije

05 338 48 59

 

»Vsako združenje, kjer se obravnavajo problemi varovanja informacij je dobrodošlo. Izmenjave informacij o incidentih, varnostnih rešitvah in problemih v informatiki nasploh, pomenijo neprecenljivo vrednost. Namesto učenja na lastnih napakah (problemih) lahko informacije pridobljene od kolegov, ki opravljajo enako delo, vašemu podjetju prihranijo ogromno časa, denarja in celo ugleda. Prav tako nas nič ne stane s kolegi deliti svoje pozitivne in negativne strokovne izkušnje«. 

Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d.

Vabimo vse, ki kakor koli skrbite in upravljate dokumentacijo, da se nam pridružite. Srečanja in izobraževalne aktivnosti pa vam bodo nudila tudi poslovni uspeh ter osebno zadovoljstvo.

PRIJAVI SE V KLUB >