Politika piškotkov

Kot večina spletnih strani, tudi ta uporablja piškotke.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku. Uporabljamo jih za spremljanje obiska strani. Vsebujejo informacijo o vašem računalniku, ne pa tudi vaših osebnih podatkov.

Politika pojasnjuje, kako so piškotki uporabljajo na spletni strani podjetja Palsit d.o.o. in kako lahko nadzorujete njihovo obnašanje.

O politiki piškotkov

Z dostopom do spletne strani podjetja Palsit d.o.o. se strinjate z uporabo politike piškotkov.

Pridržujemo si pravico do sprememb politike, ki stopijo v veljavo takoj po objavi. Morebitne spremembe te politike bodo objavljene tukaj. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni sprejemanje vseh takšnih sprememb.

 

Uporaba piškotkov

Z uporabo piškotkov zbiramo podatke o obisku naše spletne strani.

Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš računalnik in izvemo podrobnosti o vašem zadnjem obisku, z namenom, da je brskanje za vas še udobnejše in prilagojeno vam.

Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov vas ne identificirajo, zbiranje vključuje splošne informacije o nastavitvah računalnika, vaši povezavi z internetom, vzorcih in časih brskanja po spletni strani ter vašo lokacijo.

Lahko se odločite, da nam shranjevanja piškotkov ne dovolite, v tem primeru vam žal ne bomo mogli zagotoviti enake uporabniške izkušnje kot z uporabo piškotkov.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko v nastavitvah brskalnika to kadarkoli spremenite in s tem preprečite avtomatski sprejem piškotkov.

Spodnje povezave pojasnjujejo, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika, vendar pozor, če izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo za vse spletne strani, ki jih boste obiskali:

Na tej spletni strani uporabljamo naslednje skupine piškotkov:

Piškotki seje – obvezni piškotki

S temi piškotki shranjujemo podatke v okviru posamezne seje brskanja. Brez tovrstnih piškotkov delovanje spletne strani ni mogoče. Piškotki se (večinoma) uničijo, ko zaprete okno brskalnika. Če se ne strinjate z uporabo tovrstnih piškotkov, vas prosimo, da spletno stran zapustite ali izklopite sprejem piškotov v spletnem brskalniku.

Ime piškotka Namestitelj Opis Potek
__cfduid theme-fusion.com Uporablja Cloudflare z namenom identifikacije prometa. 1 leto
__EC_TEST__ palsit.com Pomaga pri pomnjenju, s katero napravo uporabnik obišče spletno stran. Seja
PHPSESSID palsit.com Pomaga ohraniti uporabniško sejo pri brskanju po različnih podstraneh na spletni strani. Seja
wc_cart_hash_# palsit.com Pomaga pri pomnjenju izbranih produktov ali storitev na naročilnici in tekom oddajanja naročila. Seja
wc_fragments_# palsit.com Sodeluje pri posodabljanju vrednosti naročila na naročilnici v primeru spreminjanja količin, produktov… Seja

 

Piškotki za analitiko

Z njimi spremljamo gibanje obiskovalcev po spletni strani. Če ne želite piškotkov analitike se lahko od njih odjavite, vendar se morate zavedati da se bo znižal nivo uporabniške izkušnje.

Ime piškotka Namestitelj Opis Potek
_ga palsit.com Zabeleži unikaten ID obiskovalca in posreduje podatke, kako uporabnik uporablja spletno stran. 2 leti
_gat palsit.com Uporablja Google Analitika za pospešitev delovanja spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. 1 dan
_gid palsit.com Zabeleži unikaten ID obiskovalca in posreduje podatke, kako uporabnik uporablja spletno stran. 1 dan

 

Piškotki tretjih oseb – marketing

Gumbe socialnih omrežij, video posnetke in nekatere druge storitve, ki smo jih vdelali v naše spletne strani zagotavljajo tretje osebe. Te storitve lahko naložijo piškotke na vaš računalnik. Če ne želite njihovih piškotkov, se vam ti elementi žal ne bodo prikazali.

Ime piškotka Namestitelj Opis Potek
_fbp palsit.com Uporablja Facebook z namenom oglaševanja produktov drugih oglaševalcev. 1 dan
ads/ga-audiences palsit.com Uporablja Google Adwords za namene re-marketinga glede na uporabnikovo obnašanje na spletni strani. Seja
fr palsit.com Uporablja Facebook z namenom oglaševanja produktov drugih oglaševalcev. 90 dni
NID google.com Zabeleži unikaten ID obiskovalca in identificira napravo vračajočega uporabnika. 183 dni
tr facebook.com Uporablja Facebook z namenom oglaševanja produktov drugih oglaševalcev. Seja

Več o storitvah, ki jih uporabljamo in njihovih piškotkih izveste na naslednjih naslovih: