Tel.: (05) 338 48 50|info@palsit.com
Piškotki2018-01-17T14:36:06+00:00

Politika piškotkov

Kot večina spletnih strani, tudi ta uporablja piškotke.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku. Uporabljamo jih za spremljanje obiska strani. Vsebujejo informacijo o vašem računalniku, ne pa tudi vaših osebnih podatkov.

Politika pojasnjuje, kako so piškotki uporabljajo na spletni strani podjetja Palsit d.o.o. in kako lahko nadzorujete njihovo obnašanje.

O politiki piškotkov

Z dostopom do spletne strani podjetja Palsit d.o.o. se strinjate z uporabo politike piškotkov.

Pridržujemo si pravico do sprememb politike, ki stopijo v veljavo takoj po objavi. Morebitne spremembe te politike bodo objavljene tukaj. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni sprejemanje vseh takšnih sprememb.

 

Uporaba piškotkov

Z uporabo piškotkov zbiramo podatke o obisku naše spletne strani.

Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš računalnik in izvemo podrobnosti o vašem zadnjem obisku, z namenom, da je brskanje za vas še udobnejše in prilagojeno vam.

Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov vas ne identificirajo, zbiranje vključuje splošne informacije o nastavitvah računalnika, vaši povezavi z internetom, vzorcih in časih brskanja po spletni strani ter vašo lokacijo.

Lahko se odločite, da nam shranjevanja piškotkov ne dovolite, v tem primeru vam žal ne bomo mogli zagotoviti enake uporabniške izkušnje kot z uporabo piškotkov.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko v nastavitvah brskalnika to kadarkoli spremenite in s tem preprečite avtomatski sprejem piškotkov.

Spodnje povezave pojasnjujejo, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika, vendar pozor, če izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo za vse spletne strani, ki jih boste obiskali:

Na tej spletni strani uporabljamo naslednje skupine piškotkov:

Piškotki seje

S temi piškotki shranjujemo podatke v okviru posamezne seje brskanja. Brez tovrstnih piškotkov delovanje spletne strani ni mogoče. Piškotki se uničijo, ko zaprete okno brskalnika. Če se ne strinjate z uporabo tovrstnih piškotkov, vas prosimo, da spletno stran zapustite ali izklopite sprejem piškotov v spletnem brskalniku.

Piškotki za analitiko

Z njimi spremljamo gibanje obiskovalcev po spletni strani. Če ne želite piškotkov analitike se lahko od njih odjavite, vendar se morate zavedati da se bo znižal nivo uporabniške izkušnje.

Piškotki tretjih oseb

Gumbe socialnih omrežij, video posnetke in nekatere druge storitve, ki smo jih vdelali v naše spletne strani zagotavljajo tretje osebe. Te storitve lahko naložijo piškotke na vaš računalnik. Če ne želite njihovih piškotkov, se vam ti elementi žal ne bodo prikazali.

Več o storitvah, ki jih uporabljamo in njihovih piškotkih izveste na naslednjih naslovih: