POMAGALI SMO

Eno izmed pomembnejših vrednot podjetja Palsit predstavlja dobrodelnost. Skupaj z našimi partnerji se trudimo polepšati dan pomoči potrebnim. Od začetka delovanja smo tako pomagali že številnim lokalnim organizacijam, družinam in posameznikom.

V sklopu našega dogodka CIOSEC smo zbirali denarna sredstva za družino v stiski. Zbrali smo 2685 eur, ki bodo namenjena izključno izbrani družini. Z vami delimo tudi zahvalo, ki smo jo prejeli od ga. Anite Ogulin. Zahvala se nas je globo dotaknila in še dodatno spodbudila, da bomo tudi v prihodnje dobrodelni. 

Hvala vsem, ki ste darovali. 

V sklopu naše INFOSEK konference, ki je praznovala 18. rojstni dan, smo bili tudi letos dobrodelni. 

Skupno smo s pomočjo podjetij zbrali 1500 eur za dve družini iz Vipavske doline, ki potrebujeta pomoč. 

Radi bi se zahvalili gospe Aniti Ogulin, ki nas spodbuja k dobrodelnosti. 

Zahvalili bi se radi tudi naslednjim podjetjem, ki so darovala denar: Our space appliances d.o.o., Softnet d.o.o. ter Akademija Panta Rei. 

Letos smo s pomočjo podjetja OUTFIT 7 obdarili 2500 otrok. Nekateri otroci so se z igračami Talking Tom že poigrali, drugi nanje še nestrpno čakajo. Kako veseli so bili otroci, si lahko pogledate na spodnjem videu. 

Decembrski prazniki so čas veselja in obdarovanja. Da bi jih polepšali tudi socialno šibkejšim, smo skupaj s partnerji 17. INFOSEK konference stopili skupaj in prispevali finančna sredstva Zavodu Cirius, OŠ Frana Erjavca in družini iz Brji na Vipavskem. 
Zahvaljujemo se podjetjem S&T Slovenija d.d., A1 Slovenija d.d., Unistar LC d.o.o., SRC d.o.o., Špica d.o.o., Smartis d.o.o., SIQ in SoftNet d.o.o. 
Ponovno hvala tudi podjetju Outfit7, ki z igračami vsako leto razveseli otroke Zavoda Cirius in OŠ Kozara.

16. obletnico INFOSEK konference smo zaključili v duhu dobrodelnosti.
Skupaj s partnerji smo ponovno podprli Zavod Cirius in OŠ Kozara. 
Zahvaljujemo se podjetjem: NTR Inženiring d.o.o., Unistar LC d.o.o. ter S&T Slovenija d.d.
Ponovno hvala tudi podjetju Outfit7, ki vsako leto razveseli otroke obeh organizacij z igračami. 

Ob zaključku 15. konference INFOSEK so se nam na odru že tradicionalno pridružili otroci iz Zavoda Cirius, ki so za nas pripravili prav poseben nastop. 
Zahvaljujemo se podjetjema NTR Inženiring d.o.o. in HIC Salta d.o.o., ki so Zavodu Cirius pomagali s finančnimi sredstvi. 
Nismo pozabili niti na OŠ Kozara, kateri so donirala podjetja S&T Slovenija d.d., Advant d.o.o. in Adriastic Slovenica d.d.
Otrokom obeh organizacij pa božično-novoletne praznike vsako leto polepšajo darila, ki jih prispeva podjetje Outfit7. 

Vsem partnerjem se zahvaljujemo za njihovo dobrodelnost. 

V sklopu konference INFOSEK 2016 smo v podjetju Palsit d.o.o. na pobudo vice guvernerke Banke Slovenije, gospe Mejre Festić, pomagali Društvu za zaščito živali Maribor. Skupaj s podjetjem HIC Salta d.o.o. in OUTFIT7 Ltd. smo podprli tudi delo CIRIUS Vipava. Osnovni šoli Kozara so sredstva darovala podjetja OUTFIT7 Ltd., S&T Slovenija d.d., Advant d.o.o. ter Adriatic Slovenica d.d.

Osnovne šole Kozara Nova Gorica

Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje (CIRIUS) Vipava

Podelitev bonov 2016

V podjetju Palsit d.o.o. smo na konferenci INFOSEK 2015 finančno podprli Osnovno šolo Milojke Štrukelj Nova Gorica, skupaj s podjetje Fox-IT pa smo zbrali sredstva za pomoč Osnovni šoli Kozara Nova Gorica. SIQ je velikodušno prispeval finančna sredstva CIRIUS Vipava, S&T Slovenija d.d. je svoj finančni prispevek namenil mladim pevskim talentom – Otroškemu pevskemu zboru osnovne šole Miren, OUTFIT7 Ltd. pa je z igračami in knjigami razveselil otroke Osnovne šole Kozara Nova Gorica in CIRIUS Vipava.

Osnovna šola Kozara Nova Gorica in Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje (CIRIUS) Vipava

Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje (CIRIUS) Vipava

Otroški pevski zbor Osnovne šole Miren

V letu 2014 smo na konferenci INFOSEK skupaj s podjetjema S&T Slovenija d.d. in Fox-IT zbrali sredstva in omogočili Osnovni šoli Kozara Nova Gorica nakup pripomočka za prevoz invalidnih oseb. Podjetje OUTFIT7 Ltd. je z darili razveselilo otroke Osnovne šole Kozara Nova Gorica, CIRIUS Vipava in Oddelka za invalidno mladino Stara Gora, UnistarLc d.o.o. pa je CIRIUS-u Vipava pomagal pri nakupu pripomočkov za predmet športne vzgoje.

Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje (CIRIUS) Vipava

Osnovna šola Kozara Nova Gorica

Osnovna šola Kozara Nova Gorica

Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje (CIRIUS) Vipava

V sklopu konference INFOSEK 2013 smo v podjetju Palsit d.o.o. pomagali varovancem Centra za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava. Sredstva so bila namenjena dramski skupini odraslih.    

Center za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava

V podjetju Palsit d.o.o. smo v letu 2012 na konferenci INFOSEK pomagali varovancem Centra za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava pri dramski dejavnosti ter pevski in instrumentalni skupini.  

Center za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava

Na konferenci INFOSEK 2010 smo v podjetju Palsit d.o.o. podelili dva darilna bona, in sicer Osnovni šoli Kozara Nova Gorica za nakup učnih pripomočkov za pouk Tehnike in tehnologije ter Invalidskemu društvu Kengurujček Slovenije za izvedbo programa v letu 2011.

Osnovna šola Kozara Nova Gorica

Zaposleni podjetja Palsit d.o.o. smo pridno zbirali star papir. Z zbranimi sredstvi pa dali majhen žarek upanja družini iz Vogrskega pri Novi Gorici.

Za novo leto 2009 smo sredstva podarili Osnovni šoli Kozara Nova Gorica za nakup didaktičnih igrač.

Plesni šoli Terpsihora smo z zbranimi sredstvi na Palsitu d.o.o. omogočil vaditelja plesa za otroke s posebnimi potrebami.

Osnovnošolcu, čarodeju Nikiju, smo prispevali sredstva za nakup lutke.

Na skupnem izobraževalnem srečanju Kluba IT Managerjev in ISO Kluba marca 2008 smo skupaj s podjetjem QSTC d.o.o. podelili bon Univerzitetnemu kliničnemu centru Ljubljana.


Na konferenci INFOSEK 2008 – FORUM smo v podjetju Palsit d.o.o. podelili darilna bona Osnovni šoli Kozara Nova Gorica ter Centru za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava. Prvi so sredstva namenili organizaciji poletnega planinskega tabora, drugi pa izboljšanju življenjskih razmer deklet, ki se nahaja v težkih socialnih razmerah.
Leta 2007 je Palsit d.o.o. obiskal fanta na Oddelku za invalidno mladino Stara Gora. Za njegov rojstni dan smo mu podarili spalno vrečo, ki si jo je želel in mu je prišla prav na taboru v Baški Grapi.
Polepšali smo novoletne praznike varovancem Centra za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava.


Del kotizacije vsakega udeleženca konference INFOSEK 2006 smo namenili Dedku Mrazu, da je osrečil in obdaril otroke Osnovne šole Kozara Nova Gorica.


80 družinam s Severne Primorske, ki so bili potrebni pomoči, smo v imenu Božička podarili 2 zvrhani košarici življenskih potrebščin.


Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica smo skupaj z Mercatorjem d.d. podarili plišaste igrače in sladka presenečenja.


Leta 2006 smo športnici iz Osnovne šola Kozara Nova Gorica pomagala, da je odšla na tekmovanje Evropskih iger mladih, ki so se odvijale v Rimu.

Namesto novoletnih čestitk za poslovne partnerje, smo sredstva donirali Centru za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava.


Leta 2005 smo sredstva donirali otrokom in mladostnikom s cerebralno paralizo in nezgodnimi poškodbami možganov Zveze Sonček.


Naša donacija v letu 2005 je bila namenjena tudi šestim odraslim invalidnim osebam, varovancem Centra za usposabljanje invalidnih otrok Janka Premrla Vojka Vipava, ki so se nedavno preselili v bivalno skupnost v Vipavi. Denar so porabili za nakup osebnih predmetov, ki so jih potrebovali za samostojno življenje.


Na konferenci INFOSEK 2005 smo otrokom Osnovna šola Kozara Nova Gorica z nakupom didaktičnih igrač polepšali veseli december.


Decembra 2005 smo s finančnim prispevkom za nakup medoperacijske aparature za pomoč osebam s poškodbami hrbtenice podprli Inštitut za nevrofiziologijo Kliničnega centra v Ljubljani.


Del kotizacije udeležencev in del honorarja predavateljev smo podarili v dobrodelne namene. Z zbranimi sredstvi smo omogočili nakup prenosnega računalnika invalidni osebi za pomoč pri šolanju.


Zvezi Sonček smo s finančnim prispevkom pomagali pri organizaciji programa počitnic za otroke.

V božičnem času pred novim letom 2004/2005 smo polepšali dneve pomoči potrebni družini iz Solkana. S sredstvi, ki smo jih donirali Škofijski Karitas Solkan, si je družina nabavila življenjsko nujne dobrine.
Že na prvi konferenca INFOSEK 2003 smo del kotizacije vsakega udeleženca namenili za nakup aparata za zgodnje odkrivanje raka na dojkah.

Napolnite si svoj Inbox 🙂

SEZNANITE SE Z VSEM, KAR PALSIT PONUJA.

Darilo: ob prijavi dobite dostop do 5 najbolje ocenjenih video vsebin z naših dogodkov.