REFERENCE

Preberite si, kaj so o naših izobraževalnih programih, svetovanju in rešitvah povedale naše stranke.

 

Sebastjan Bele

SMARTIS d.o.o.

Hvala vam za prekrasno organizacijo dogodka!

Mirjam Koroman

PERFORM IT d.o.o.

Hvala za odlično organizirano konferenco in za vsakič, ko ste nam šli na roko.

Bojan Varga

SIQ Ljubljana

Pohvalil bi organizacijo, ki je bila kot vsako leto na zelo visokem nivoju, zanimiva predavanja in zelo prijetno vzdušje.

Matjaž Katarinčič

Telekom Slovenije d.d.

Izrazil bi iskreno pohvalo za vašo uspešno izvedbo konference INFOSEK. Tako kot gre naprej tehnološki napredek na področju kibernetske varnosti, se iz leta v leto čuti vašo predanost, strokovnost in natančnost priprave dogodka.

Vaša predanost, načrtovanje in organizacija se je izkazala v vsakem aspektu dogodka, od premišljeno sestavljenega programa do brezhibne izvedbe vseh tehničnih in logističnih podrobnosti. Konferenca je bila zares izjemno informativna in izobraževalna za vse udeležence.

Pohvalil bi tudi vašo izbiro izjemnih govornikov in strokovnjakov, ki so svoje znanje in izkušnje delili z udeleženci. To je prispevalo k visoki kakovosti vsebin ter omogočilo udeležencem, da so pridobili dragocena nova spoznanja. Konferenca je tako, kot vsako leto postala pomembno središče za mreženje in povezovanje strokovnjakov na področju kibernetske varnosti.

Vaš trud je prispeval k izboljšanju ozaveščenosti o kibernetski varnosti ter pomaga graditi varnejši digitalni svet. Upam, da se bodo takšni dogodki nadaljevali in še naprej prispevali k izmenjavi znanja in izkušenj na tem pomembnem področju in začrtani poti digitalizacije.

Dean Korošec

Pošta Slovenije d.o.o.

Lepo je spremljati vaš stalen razvoj, letos ste marsikje letvice spet postavili višje.
Po drugi strani pa osnova – stroka, druženje in srčnost – ostajajo tista stalnica, ki jo mnogi prepoznavajo in zaradi katere se vračajo.

Marko Poje

Mestna občina Ljubljana

Hvala vam za še eno odlično izpeljano konferenco in upam, da se je drugo leto spet udeležim.

Janez Berkopec

URSOO

Čestitke za 21. super organiziran INFOSEK. Zopet ste pokazali, da za vas ni razlik ali pripravljate konferenco za 80 (začetki) ali za 800+ udeležencev - rezultat je vedno enkratna organizacija in spremljevalne dejavnosti.

Marjan Štrakl

Telekom Slovenije d.d.


Celotni ekipi Palsit ponovno pohvale za vrhunsko izveden dogodek. Udeležba mi je vedno v veselje, tako da se zagotovo vidimo tudi naslednje leto.

Silvija Fanžol Dunjko

Telemach d.o.o.

HVALA ter čestitke za čudovito in profesionalno izpeljan dogodek!
Začutila sem, koliko srčnosti, dobre volje in truda ste vložili v organizacijo tako vrhunske konference. Iskrica dobrodelnosti, v katero smo bili vključeni tudi udeleženci in podelitev nagrad za dosežke na različnih področjih (sploh uvodni filmčki o nagrajencih) so mi izvabili solze v očeh.
Res smo se imeli krasno in ta dogodek bo ostal v dolgotrajnem in zelo lepem spominu.
Hvala še enkrat, vse dobro z upanjem na skorajšnje snidenje!

Peter Dolinar

SmartIS d.o.o.

Biti sponzor na INFOSEK pomeni prepoznavnost med strokovnjaki za informacijsko in kibernetsko varnost, možnost druženja in kreiranja novih poslovnih priložnosti.

Tjaša Vidic

VIDICUM, pravno in poslovno svetovanje, Tjaša Vidic s.p.

Vrhunsko izpeljana konferenca. Izjemno velika izbira predavanj, zanimivi predavatelji in super vzdušje na vseh dogodkih. Vse pohvale ekipi za organizacijo.

Daniel Pellarini

Računalniško in podjetniško svetovanje, Daniel Pellarini s.p.

It was our second time to partner with INFOSEK conference in 2019, and it was a pleasure again to be part of this event. We had valuable discussions with the conference attendees during the breaks and we were happy to see great participation on our lecture too. We would like to thank the hard work for everyone who took part in the organization, it really was a great conference again! We hope to be a partner of INFOSEK 2020 too! Thank you very much once again for inviting me as a speaker and for organizing the conference. It was a great experience, and I am looking forward to meeting you all again next year.

Mija Božič

Veracomp d.o.o.

Imeli smo se res res fino. Menim, da ste letos prekosili sami sebe. Bilo je več strank, teme so bile odlične, zabava prav tako.
Hvala za vse.

Katalin Jenet

Softline

Thank you for the organization of the INFOSEK conference!
It was a great experience for us again!

David Božič

Our Space Appliances d.o.o.

Letos smo bili prvič kot eden izmed sponzorjev konference Infosek. Presenečen sem bil nad odlično organizacijo, zanimivo vsebino predavanj in strokovnimi predavatelji. Po mojem mnenju je to največja in najbolje organizirana konferenca s področja informacijske varnosti, katere sem se udeležil v zadnjih letih. Še posebej bi pohvalil ekipo Palsita, ki je s svojo prijaznostjo in domačnostjo poskrbela za odlično počutje vseh nas udeležencev.

Kristina Ober

CMO, Smart Com d.o.o.

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Primož Bedrač

SmartIS d.o.o.

Če kaj veljaš na področju IT varnosti, moraš biti sponzor konference INFOSEK in predstavljati svoje rešitve.

Mojca Hiti Šketa

BANKART d.o.o.

Spoštovani organizatorji INFOSEK konference, čestitke za odlično izpeljano konferenco. Ostanite še naprej tako odločni in iznajdljivi in, glede na situacijo, predvsem zdravi!

Nataša Režek

Občina Brezovica

Čeprav tokrat skozi masko, je bil dogodek na nivoju, in vsebine so bile kot vedno, zanimive. Temu primerno, jih je bilo nekoliko manj, zato pa je bilo manj dilem, česa vse se udeležiti, kaj izbrati (kar je bilo v prejšnjih izvedbah včasih škoda).   
Hvala vam za super izveden dogodek, čeprav v okrnjeni in prilagojeni izvedbi, a navkljub vsem tem razmeram. Svoje je tokrat dodal tudi »novi« online pristop, a  napram resničnim druženjem in izmenjavi mnenj je ta (zame) poraženec. Biti v prostoru z aktivno prisotnostjo je privilegij, online pa naj bo podpora tistim, ki tam res ne morejo biti. Tako pa je tudi to prav.
Vedno se izjemno potrudite, a tokrat ste se morali še posebej!  In to vam je potrebno tudi povedati, vrniti s hvaležnostjo.
Najlepša hvala za možnost in priložnost – Aleksandru in celotni vaši ekipi, timu ki deluje kot eno.

Andrej Šketa

Aegos

Hvala za dobro konferenco ter predvsem odlično izvedbo on-line, ki je bila nadpovprečna glede na primerljive dogodke.  Tudi s temami sem zelo zadovoljen. Tudi v prihodnje lahko računate name.

Boštjan Špehonja

GO-LIX d.o.o.

Iskrene čestitke kolektivu Palsit za odlično izpeljan Infosek 2020, kljub vsem izzivom, s katerimi so se srečevali pred dogodkom. Gre za dokaz, da je ob strogem upoštevanju priporočil NIJZ ter so odgovornosti vsakega posameznika, možno izpeljati konferenco, katere prvovrstni namen je druženje s partnerji, konkurenti, strankami in prijatelji.

Marco Rottigni

QUALYS

It’s been a pleasure and I congratulate you for the very good support and organization.

Matjaž Demšar

Siemens d.o.o

Zahvalil bi se rad celotni ekipi in čestital za odlično izpeljan dogodek, ki bi tudi v malo manj izrednih razmerah bil super. Letos sem se prvič osebno udeležil konference, ki pa jo spremljam če vrsto let, če ne drugače vsaj po programu, ki je vsako leto zanimiv, ne glede na to, v katerih panogi smo. Prav program ter njegova širina je hkrati tudi posebnost konference, ki ji uspe tudi v našem malem podalpskem prostoru pod eno, tokrat žal virtualno-fizično streho združiti vse, ki se kakorkoli ukvarjajo ali srečujejo z varnostjo, poleg njih pa tudi vodje in voditeljice oddelkov IT, ter poslovne sekretarje in sekretarke. Program morda na prvi pogled ne deluje atraktivno za tiste, ki se ukvarjamo/jo z varnostjo vsak dan, a pod površjem ponuja nekaj več, kar postane jasno šele po seštevku vseh dejavnikov. Srečanje z različnimi praksami, pristopi k organizacijski varnosti, posebnosti posameznih panog, ter spoznavanje kotičkov varnosti, ki so sicer večino časa skriti, je nekaj kar se težko najde na strokovnih dogodkih namenjenih strokovni publiki in ravno taki dogodki, kot je Infosek ponudijo vpogled vanje. Kot IT-jevcu, ki že tretje dela na področju OT varnosti v multinacionalki mi je bilo v izredno veselje, da sem spoznal nekaj drugačnih praks k pristopu varovanja teh omrežij, ter tudi poglede ključnih oseb na področje, ki je vedno bolj aktualno zaradi digitalizacije v industriji.
Veselim se že našega naslednjega snidenja, do takrat pa ostanite zdravi vsi skupaj, pa čim več uspehov!

Saša Javorič

Jasa, svetovanje in izobraževanje, Saša Javorič s.p

Še enkrat ste dokazali, da ste res stručkoti pri organiziranju konferenc, posebej v teh izrednih razmerah je to zelo velik izziv – ki pa ste mu bili Palsitovci kos in ste odlično speljali celoten program.

Žiga Primc

Detektivska agencija Evidentium

Organizacija je na zelo visokem nivoju. Kljub vsem zahtevanim varnostnim ukrepom je dogodek še vedno privlačen za javnost.

Igor Karnet

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Super ste – tudi v času Corone:)

Aleš Zajc

PBI

Pohvala organizaciji, kljub trenutnemu stanju v svetu.

Damjan Rajh

Smart Com d.o.o.

Dobra organizacija in mesto dogodka.

Tilen Rep

Ceneje.si

Konferenca je top s***. Škoda, da ni več takih. Dajte večkrat na leto dogodke organizirat. Vsekakor priporočam obisk, konferenca je vredna vsakega stroška.

Boštjan Krošelj

Policija

Pohvalil bi trud organizatorja, da kljub težkim razmeram izpelje in omogoči konferenco širši publiki.

Luka Tomat

Ekonomska Fakulteta

Letos je super pohvalno, da ste kljub koroni uspešno izpeljali dogodek. Na sploh so vaši dogodki odlični, tako z vidika organizacije in izvedbe, kot z vidika vsebine. Vaših dogodkov se vedno z veseljem udeležimo.

Miro Ekart

Datainfo

Prva liga. Dogodek leta 2020.

Uroš Žust

PwC

Z moje strani samo pohvala. Konferenca uspešno raste, program je raznovrsten in kakovosten, dogodek pa prepoznan kot eden vodilnih dogodkov na temo varnosti, vaša ekipa pa že standardno odlična.

Boštjan Vrečko

Telekom Slovenije d.d.

Čestitke in pohvale z moje strani za izvedeno konferenco. Sicer sem se je letos zaradi okoliščin udeležil on-line.
Verjamem, da takšen dogodek za prvič predstavlja velik zalogaj.
Zato pohvala za prebojno izvedbo, ki je razumljivo pokazala tudi nekaj pomanjkljivosti, pa vendar čestitke!

Andrej Vnuk

ALEF Distribucija SI, d.o.o.

Čestitke celotni ekipi Palsita. Dokazali ste, da je moč z dobro pripravo in brezhibno organizacijo in izvedbo tudi v času okupacije izpeljati vrhunski dogodek. Infosek je bil skoraj tak kot običajno (torej vrhunska vsebina in najboljši družabni večer med sorodnimi dogodki v Sloveniji), razen nekaj manj objemanja, kar ne pomeni, da ga ni bilo. Še dobro, da ste konferenco prestavili na zgodnejši datum, čeprav nam je bilo vsem takrat nekoliko moteče. Se je pa vsaj zgodilo v živo, kar je bila največja dodana vrednost konference v letošnjem letu! Še enkrat BRAVO in iskrene ČESTITKE! NAJBOLJŠI STE!!!

Nataša Šegula Kralj

Telekom Slovenije d.d.

V času Covid 19, ki nam nalaga nova pravila igre na terenu, tima Palsit, ni zmedel, saj je odlično izpeljal dogodek Infosek 2020.
Organizacija na vrhunskem nivoju!
Udeleženci aktivni tako na predstavitvi kot v upoštevanju navodil glede varnosti (maske, razkuževanje…).
Vedno se izjemno potrudite, a tokrat ste se morali še posebej. Verjamem, da vas napolni energija udeležencev, ki so vam jo izkazali.
Pohvalno je, da podpirate mlade in jim dajete možnost nastopa na tako velikem dogodku.
Aleksander, Maša….in vsi Palsitovci, Goriška vam je lahko hvaležna!

Sašo Rakovec

Gorenjska banka d.d., Kranj

Konference Infosek, ki je že vrsto let osrednji dogodek s področja informacijske varnosti, se zaradi aktualne tematike in strokovnih predavateljev vedno rad udeležim. Prav tako je konferenca odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.

Nataša Pirc Musar

Pirc Musar, odvetniška družba

Pohvaliti je potrebno, da tako pomembna konferenca, kot je INFOSEK, posveča pozornost tudi varstvu osebnih podatkov. Informatiki, po večini udeleženci te konference, so namreč tisti, ki se morajo prvi zavedati pomena te temeljne človekove pravice in jo predvsem upoštevati že pri idejnih zasnovah informacijskih rešitev. Vgrajena zasebnost (Privacy by Design) naj postane standard, tudi s pomočjo INFOSEK-a.

Boris Kankaraš

Luka Koper d.d.

V času od aprila do julija 2016 se je za Luko Koper, d. d. izvedlo analizo poslovnih posledic za potrebe projekta Neprekinjeno poslovanje skladno s standardom ISO 22301:2012. Po zaključenem projektu se v Luki Koper uspešno pripravljajo in vpeljujejo načrti neprekinjenega poslovanja. Dela na projektu so se opravila vestno, strokovno in v dogovorjenem roku.«

Igor Fürst

S&T Slovenija d.d.

S Palsitom zelo radi sodelujemo: »So strokovni, proaktivni, držijo se dogovorov in imajo odličen odnos z vodilnimi IT managerji v Sloveniji«.

Mane Piperevski

Piperevski & Associates

Thank you very much for this wonderful event, it was my pleasure to be part of it.

Igor Karnet

MDDSZ

Letošnja konferenca mi bo ostala v spominu kot najlepša, najbolj prijetna konferenca. Potrudili ste se z organizacijo, izborom predavanj, obkonferenčnimi dogodki, … in naredili konferenco izjemno. Res vredno pohvale!

Jan Mikulecky

NAKIT

The conference was excellent

Mitja Vavpotič

XLAB d.o.o.

Podjetje Palsit d.o.o. je za podjetje Xlab d.o.o. v času od januarja do maja 2016 izvedlo pregled skladnosti s standardom SOC2 ter pripravilo neodvisno poročilo o ugotovitvah. Med projektom se je pripravil tudi osnutek ocene tveganja ter varnostne politike. Projekt je bil izveden vestno, strokovno in v dogovorjenem roku.

Petra Ličen

Vodja enote Organizacija, UniCredit Banka Slovenija d.d.

S 1. julijem 2014 smo v UniCredit Banka Slovenija d.d. začeli izvajati ukrepe, izhajajoče iz ameriškega zakona FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act). Zakon se nanaša na spoštovanje davčnih predpisov, ki veljajo za imetnike računov v tujini. Z vsebino, ki jo zakonodaja opredeljuje, in procesi, ki smo jih v Banki zaradi skladnosti z zakonom implementirali, se je morala seznaniti večina sodelavcev, zato smo se odločili za izvedbo e-izobraževanja. Na razpisu smo izbrali podjetje Palsit d.o.o. in njihovo rešitev Planet e-učenja. Produkt je enostaven za uporabo, omogoča izvedbo treninga in preverjanja znanja po naših željah, obenem pa tudi izdelavo seznama oseb, ki so izobraževanje že uspešno opravile.

mag. Andrej Tomšič

Namestnik informacijske pooblaščenke

Redno izvajanje izobraževanj pri velikih upravljavcih osebnih podatkov, kot so banke, sodi med temeljne ukrepe za zagotovitev ustreznega varstva osebnih podatkov in skladnost z zahtevami zakonodaje. E-vsebine za varstvo osebnih podatkov so bile razvite in pripravljene z namenom, da bi jih čisto vsak zaposleni v banki razumel in uporabljal pri svojem delu. S pomočjo e-gradiva zaposleni prejmejo osnovna znanja o varovanju osebnih podatkov, ki ima v bančnem sektorju velik pomen. Na koncu smo pripravili tudi nabor vprašanj, ki so med samim preverjanjem naključno izbrana. Z njimi lahko preverimo, ali so vsi zaposleni tudi dejansko razumeli posredovane informacije.

Admir Memić

UniCredit Banka Slovenija d.d.

V UniCredit Banki že vrsto let uspešno uporabljamo e-izobraževanje podjetja Palsit d.o.o. za področje informacijske varnosti, v zadnjem obdobju pa smo ga uporabili tudi za druga področja. Enostavna uporaba, uporabnikom prijazna izvedba/udeležba iz svojega delovnega mesta, preglednost udeležbe so kriteriji, ki jih vaše e-izobraževanje v celoti zagotavlja.

Miran Bizjak

Poštna banka Slovenije d.d.

Z elektronskim izobraževanjem in vsebinami, ki so jih za nas pripravili v podjetju Palsit d.o.o. in jih lahko prilagajamo specifičnim zahtevam banke, smo povečali informacijsko-varnostno osveščenost vseh zaposlenih v banki.

Gregor Rupnik

Izvršni direktor, Creatim d.o.o.

Podjetje Palsit d.o.o. je za podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o. v času od februarja do avgusta 2016 izvedlo svetovanje pri vpeljavi sistema upravljanja varovanja informacij ter izvedlo šolanje za notranje presojevalce skladno s standardom ISO 27001:2013. Projekt je bil izveden vestno, strokovno in v dogovorjenem roku.«

Larisa Benassi

AJPES

Izobraževanje podjetja Palsit d.o.o. nam je bilo v veliko pomoč pri vpeljevanju sistema neprekinjenega poslovanja. Strokovno izvedeno in z veliko praktičnimi nasveti. Pohvale predavatelju g. Krkoču tudi za dostopnost in koristne primere.

Rok Šketa

KDD d.d.

Rešitev in vsebine za elektronsko izobraževanje podjetja Palsit d.o.o. so profesionalno in tehnično odlično pripravljene. Pohvalili bi tudi strokovno pomoč in podporo podjetja, zaradi česar jih priporočam.

Damjan Krašovec

Urad Republike Slovenije za meroslovje

Ekipa neprestano skrbi, da se udeleženci dobro počutijo na konferenci. Tako ni težko ostati na vseh predavanjih konference.

Roberta Filipič

Odlična organizacija, super tim, izjemno vzdušje, bogate vsebine. Poskrbljeno pa je tudi za zabaven in navdihujoč večerni program. See you next year.

Klavdija Dovečer

Desetka Celje

V veliko čast in veselje mi je, da sem bila del vaše fantastične konference. Vrhunska organizacija, fenomenalno vzdušje in zelo zanimive teme! Zaslužite si vse pohvale! Super ekipa ste in vsekakor se to odraža pri vašem delu. In ja, upam, da bom lahko prišla tudi naslednje leto.

Boštjan Kolar

Cetis d.d.

Odlična tehnična konferenca z dušo

Klemen Nučič

Zavarovalnica Triglav d.d.

INFOSEK-a sem se letos udeležil drugič. Priporočam ga zlasti zato, ker se v treh dneh konference zvrsti veliko relevantnih predavanj s področja informacijskih rešitev in obvladovanja informacijskih tveganj. Predavanja potekajo kar v šestih dvoranah hkrati, tako da vsak izmed udeležencev lahko najde nekaj sebi primernega. Pred predavalnicami različni ponudniki predstavljajo tudi svoje rešitve, na voljo pa je tudi dovolj časa za povezovanje in izmenjavo informacij z ostalimi udeleženci konference na večernih dogodkih.

Milijanka Bajželj

Nemis, računalniško svetovanje Nejc Bajželj s.p.

Celotna konferenca je fantastično organizirana od prve do zadnje minute, od strokovnega do družabnega dela. Kvaliteten program je posledica dela kvalitetne ekipe. Čestitam. Vse pohvale tudi celotnemu hotelskemu osebju.

Sandi Saksida

HIT d.d.

Konferenca Infosek skupaj s CIO Forumom in Varno poslovno sekretarko si je zgradila pomembno mesto na področju ozaveščanja o varnosti informacijskih sistemov v Sloveniji. Odlična je predvsem zaradi treh stvari: ažurnosti in širine podajanja informacij s tega področja, prava prilika za druženje s kolegi-informatiki, saj se nas zbere kar lepo število, ter dobre organizacije.
Konferenca kar raste in raste in stalno dodajate nove vsebine oz. presenečenja. Odlično, kar tako naprej!

Bojan Brodar

Telemach d.o.o.

Odličen in celovit dogodek, ki dobro pokrije področja informacijske varnosti, neprekinjenega poslovanja, prihodnjih izzivov in še česa v vseh sektorjih.

Peter Zalar

Advant d.o.o

Hvala vam za trud izjemno pripravljenega dogodka.

Toni Jeršin

Anni d.o.o.

Vse pohvale za letošnjo konferenco, mi je bilo edino žal, da nismo bili vse 3 dni!

Sašo Tomc

SmartIS d.o.o.

Organizacija tako zahtevnega dogodka ni mačji kašelj in Palsitu vedno uspe doseči najvišji nivo kvalitete. Vse pohvale za rekorde ter dobrodelnost!

David Petek

Fundacija SI-CEH

Posebej bi pohvalil tehnična predavanja in veliko število tujih predavateljev, ki ste jih uspeli pridobiti.

Nicholas Skelsey

Secure Network

This was my first experience at INFOSEK, I found the conference professional, well organized and attended by some of the top experts in Europe. It was a great time.

Jesenka Ličen Kunčič

Abanka d.d.

Konferenca je bila dobro organizirana, kvalitetna, vsebine uporabne, družabni večeri zanimivi in zabavni, nastopi kvalitetni, skratka, vse skupaj enkratno in le naj se tako ponovi tudi v prihodnje.

Tanja Remškar

NKBM d.d.

Na konferenci INFOSEK je bilo zelo prijetno in poučno.

Nataša Može

MNZ - Policija

Perfektno, kot vedno

Nada Čotar

Interes d.o.o.

Čestitam za celotno izvedbo, vaši dogodki so vedno nekaj posebnega.

Gojko Vrenko

Vedno znova odlično. Veselim se polnoletnosti konference, ki je številka ena v galaksiji.
Glede organizacije ste spet prekosili sami sebe.
Čar te konference pred ostalimi je, da se tukaj počutimo domače, kot del družine, česar pri drugih konferencah ni. Za to, da se počutimo kot doma, ste zaslužni vsi, ki delate na tem dogodku.

Jan Loborec

Dobro vzdušje, strokovnost in organiziranost. Bravo, le tako naprej.

Manja Ostrelič

Dobra organizacija srčne ekipe.

NAŠI PARTNERJI

Med našimi mnogimi zadovoljnimi partnerji so tudi

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.