REFERENCE

Preberite si, kaj so o naših izobraževalnih programih, svetovanju in rešitvah povedale naše stranke.

Čestitke celotni ekipi Palsita. Dokazali ste, da je moč z dobro pripravo in brezhibno organizacijo in izvedbo tudi v času okupacije izpeljati vrhunski dogodek. Infosek je bil skoraj tak kot običajno (torej vrhunska vsebina in najboljši družabni večer med sorodnimi dogodki v Sloveniji), razen nekaj manj objemanja, kar ne pomeni, da ga ni bilo. Še dobro, da ste konferenco prestavili na zgodnejši datum, čeprav nam je bilo vsem takrat nekoliko moteče. Se je pa vsaj zgodilo v živo, kar je bila največja dodana vrednost konference v letošnjem letu! Še enkrat BRAVO in iskrene ČESTITKE! NAJBOLJŠI STE!!!

Andrej Vnuk, ALEF Distribucija SI, d.o.o.

Čestitke in pohvale z moje strani za izvedeno konferenco. Sicer sem se je letos zaradi okoliščin udeležil on-line.
Verjamem, da takšen dogodek za prvič predstavlja velik zalogaj.
Zato pohvala za prebojno izvedbo, ki je razumljivo pokazala tudi nekaj pomanjkljivosti, pa vendar čestitke!

Boštjan Vrečko, Telekom Slovenije d.d.

Z moje strani samo pohvala. Konferenca uspešno raste, program je raznovrsten in kakovosten, dogodek pa prepoznan kot eden vodilnih dogodkov na temo varnosti, vaša ekipa pa že standardno odlična.

Uroš Žust, PwC

Vse pohvale celotni ekipi PALSIT za izvedbo ‘KORONA’ INFOSEK 2020.
Vse je bilo izvrstno organizirano in izvedeno, ob upoštevanju COVID priporočil NIJZ.
Čestitke za pogum, da ste  konferenco sploh organizirali.

Janez Lemič, SIQ

Prva liga. Dogodek leta 2020.

Miro Ekart , Datainfo

Letos je super pohvalno, da ste kljub koroni uspešno izpeljali dogodek. Na sploh so vaši dogodki odlični, tako z vidika organizacije in izvedbe, kot z vidika vsebine. Vaših dogodkov se vedno z veseljem udeležimo.

Luka Tomat , Ekonomska Fakulteta

Pohvalil bi trud organizatorja, da kljub težkim razmeram izpelje in omogoči konferenco širši publiki.

Boštjan Krošelj , Policija

Konferenca je top s***. Škoda, da ni več takih. Dajte večkrat na leto dogodke organizirat. Vsekakor priporočam obisk, konferenca je vredna vsakega stroška.

Tilen Rep, Ceneje.si

Dobra organizacija in mesto dogodka.

Damjan Rajh , Smart Com d.o.o.

Pohvala organizaciji, kljub trenutnemu stanju v svetu.

Aleš Zajc, PBI

Super ste – tudi v času Corone:)

Igor Karnet , Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Organizacija je na zelo visokem nivoju. Kljub vsem zahtevanim varnostnim ukrepom je dogodek še vedno privlačen za javnost.

Žiga Primc , Detektivska agencija Evidentium

Še enkrat ste dokazali, da ste res stručkoti pri organiziranju konferenc, posebej v teh izrednih razmerah je to zelo velik izziv – ki pa ste mu bili Palsitovci kos in ste odlično speljali celoten program.

Saša Javorič, Jasa, svetovanje in izobraževanje, Saša Javorič s.p

Zahvalil bi se rad celotni ekipi in čestital za odlično izpeljan dogodek, ki bi tudi v malo manj izrednih razmerah bil super. Letos sem se prvič osebno udeležil konference, ki pa jo spremljam če vrsto let, če ne drugače vsaj po programu, ki je vsako leto zanimiv, ne glede na to, v katerih panogi smo. Prav program ter njegova širina je hkrati tudi posebnost konference, ki ji uspe tudi v našem malem podalpskem prostoru pod eno, tokrat žal virtualno-fizično streho združiti vse, ki se kakorkoli ukvarjajo ali srečujejo z varnostjo, poleg njih pa tudi vodje in voditeljice oddelkov IT, ter poslovne sekretarje in sekretarke. Program morda na prvi pogled ne deluje atraktivno za tiste, ki se ukvarjamo/jo z varnostjo vsak dan, a pod površjem ponuja nekaj več, kar postane jasno šele po seštevku vseh dejavnikov. Srečanje z različnimi praksami, pristopi k organizacijski varnosti, posebnosti posameznih panog, ter spoznavanje kotičkov varnosti, ki so sicer večino časa skriti, je nekaj kar se težko najde na strokovnih dogodkih namenjenih strokovni publiki in ravno taki dogodki, kot je Infosek ponudijo vpogled vanje. Kot IT-jevcu, ki že tretje dela na področju OT varnosti v multinacionalki mi je bilo v izredno veselje, da sem spoznal nekaj drugačnih praks k pristopu varovanja teh omrežij, ter tudi poglede ključnih oseb na področje, ki je vedno bolj aktualno zaradi digitalizacije v industriji.
Veselim se že našega naslednjega snidenja, do takrat pa ostanite zdravi vsi skupaj, pa čim več uspehov!

Matjaž Demšar, Siemens d.o.o

It’s been a pleasure and I congratulate you for the very good support and organization.

Marco Rottigni, QUALYS

Iskrene čestitke kolektivu Palsit za odlično izpeljan Infosek 2020, kljub vsem izzivom, s katerimi so se srečevali pred dogodkom. Gre za dokaz, da je ob strogem upoštevanju priporočil NIJZ ter so odgovornosti vsakega posameznika, možno izpeljati konferenco, katere prvovrstni namen je druženje s partnerji, konkurenti, strankami in prijatelji.

Boštjan Špehonja, GO-LIX d.o.o.

Hvala za dobro konferenco ter predvsem odlično izvedbo on-line, ki je bila nadpovprečna glede na primerljive dogodke.  Tudi s temami sem zelo zadovoljen. Tudi v prihodnje lahko računate name.

Andrej Šketa, Aegos

Čeprav tokrat skozi masko, je bil dogodek na nivoju, in vsebine so bile kot vedno, zanimive. Temu primerno, jih je bilo nekoliko manj, zato pa je bilo manj dilem, česa vse se udeležiti, kaj izbrati (kar je bilo v prejšnjih izvedbah včasih škoda).   
Hvala vam za super izveden dogodek, čeprav v okrnjeni in prilagojeni izvedbi, a navkljub vsem tem razmeram. Svoje je tokrat dodal tudi »novi« online pristop, a  napram resničnim druženjem in izmenjavi mnenj je ta (zame) poraženec. Biti v prostoru z aktivno prisotnostjo je privilegij, online pa naj bo podpora tistim, ki tam res ne morejo biti. Tako pa je tudi to prav. 
Vedno se izjemno potrudite, a tokrat ste se morali še posebej!  In to vam je potrebno tudi povedati, vrniti s hvaležnostjo. 
Najlepša hvala za možnost in priložnost – Aleksandru in celotni vaši ekipi, timu ki deluje kot eno.

Nataša Režek, Občina Brezovica

Spoštovani organizatorji INFOSEK konference, čestitke za odlično izpeljano konferenco. Ostanite še naprej tako odločni in iznajdljivi in, glede na situacijo, predvsem zdravi!

Mojca Hiti Šketa, BANKART d.o.o.

Če kaj veljaš na področju IT varnosti, moraš biti sponzor konference INFOSEK in predstavljati svoje rešitve.

Primož Bedrač, SmartIS d.o.o.

Online srečanje IT kluba na temo »Kako se hitrejše in učinkoviteje odzvati na skrite in neznane varnostne incidente?«, ki smo organizirali skupaj s podjetjem Palsit d. o. o., je presegel naša pričakovanja. Z webinarjem, ki ga je izvedel Matjaž Katarinčič, vodja tehnološkega področja kibernetska varnost na Smart Comu, smo nagovorili več kot 130 zainteresiranih IT strokovnjakov in tako dodatno razširili krog sogovornikov. Poleg zanimive vsebine je za takšen rezultat zaslužna tudi Palsitova ekipa, ki je odlično promovirala online srečanje in ga tehnično tudi izvedla.

Kristina Ober, CMO, Smart Com d.o.o.

Letos smo bili prvič kot eden izmed sponzorjev konference Infosek. Presenečen sem bil nad odlično organizacijo, zanimivo vsebino predavanj in strokovnimi predavatelji. Po mojem mnenju je to največja in najbolje organizirana konferenca s področja informacijske varnosti, katere sem se udeležil v zadnjih letih. Še posebej bi pohvalil ekipo Palsita, ki je s svojo prijaznostjo in domačnostjo poskrbela za odlično počutje vseh nas udeležencev.

David Božič, Our Space Appliances d.o.o.

Thank you for the organization of the INFOSEK conference!
It was a great experience for us again!

Katalin Jenet, Softline

Imeli smo se res res fino. Menim, da ste letos prekosili sami sebe. Bilo je več strank, teme so bile odlične, zabava prav tako.
Hvala za vse.

Mija Božič, Veracomp d.o.o.

It was our second time to partner with INFOSEK conference in 2019, and it was a pleasure again to be part of this event. We had valuable discussions with the conference attendees during the breaks and we were happy to see great participation on our lecture too. We would like to thank the hard work for everyone who took part in the organization, it really was a great conference again! We hope to be a partner of INFOSEK 2020 too! Thank you very much once again for inviting me as a speaker and for organizing the conference. It was a great experience, and I am looking forward to meeting you all again next year. 

Daniel Pellarini, Računalniško in podjetniško svetovanje, Daniel Pellarini s.p.

This was my first experience at INFOSEK, I found the conference professional, well organized and attended by some of the top experts in Europe. It was a great time.

Nicholas Skelsey, Secure Network

Vrhunsko izpeljana konferenca. Izjemno velika izbira predavanj, zanimivi predavatelji in super vzdušje na vseh dogodkih. Vse pohvale ekipi za organizacijo.

Tjaša Vidic, VIDICUM, pravno in poslovno svetovanje, Tjaša Vidic s.p.

INFOSEK-a sem se letos udeležil drugič. Priporočam ga zlasti zato, ker se v treh dneh konference zvrsti veliko relevantnih predavanj s področja informacijskih rešitev in obvladovanja informacijskih tveganj. Predavanja potekajo kar v šestih dvoranah hkrati, tako da vsak izmed udeležencev lahko najde nekaj sebi primernega. Pred predavalnicami različni ponudniki predstavljajo tudi svoje rešitve, na voljo pa je tudi dovolj časa za povezovanje in izmenjavo informacij z ostalimi udeleženci konference na večernih dogodkih.

Klemen Nučič, Zavarovalnica Triglav d.d.

Celotna konferenca je fantastično organizirana od prve do zadnje minute, od strokovnega do družabnega dela. Kvaliteten program je posledica dela kvalitetne ekipe. Čestitam. Vse pohvale tudi celotnemu hotelskemu osebju.

Milijanka Bajželj, Nemis, računalniško svetovanje Nejc Bajželj s.p.

Konferenca Infosek skupaj s CIO Forumom in Varno poslovno sekretarko si je zgradila pomembno mesto na področju ozaveščanja o varnosti informacijskih sistemov v Sloveniji. Odlična je predvsem zaradi treh stvari: ažurnosti in širine podajanja informacij s tega področja, prava prilika za druženje s kolegi-informatiki, saj se nas zbere kar lepo število, ter dobre organizacije. 
Konferenca kar raste in raste in stalno dodajate nove vsebine oz. presenečenja. Odlično, kar tako naprej!

Sandi Saksida, HIT d.d.

Odličen in celovit dogodek, ki dobro pokrije področja informacijske varnosti, neprekinjenega poslovanja, prihodnjih izzivov in še česa v vseh sektorjih.

Bojan Brodar, Telemach d.o.o.

Hvala vam za trud izjemno pripravljenega dogodka.

Peter Zalar, Advant d.o.o

Vse pohvale za letošnjo konferenco, mi je bilo edino žal, da nismo bili vse 3 dni!

Toni Jeršin, Anni d.o.o.

Organizacija tako zahtevnega dogodka ni mačji kašelj in Palsitu vedno uspe doseči najvišji nivo kvalitete. Vse pohvale za rekorde ter dobrodelnost!

Sašo Tomc, SmartIS d.o.o.

Posebej bi pohvalil tehnična predavanja in veliko število tujih predavateljev, ki ste jih uspeli pridobiti.

David Petek, Fundacija SI-CEH

Odlična tehnična konferenca z dušo

Boštjan Kolar, Cetis d.d.

Konferenca je bila dobro organizirana, kvalitetna, vsebine uporabne, družabni večeri zanimivi in zabavni, nastopi kvalitetni, skratka, vse skupaj enkratno in le naj se tako ponovi tudi v prihodnje.

Jesenka Ličen Kunčič, Abanka d.d.

Na konferenci INFOSEK je bilo zelo prijetno in poučno.

Tanja Remškar, NKBM d.d.

Perfektno, kot vedno.

Nataša Može, MNZ - Policija

Čestitam za celotno izvedbo, vaši dogodki so vedno nekaj posebnega.

Nada Čotar, Interes d.o.o.

Vedno znova odlično. Veselim se polnoletnosti konference, ki je številka ena v galaksiji.
Glede organizacije ste spet prekosili sami sebe.

Čar te konference pred ostalimi je, da se tukaj počutimo domače, kot del družine, česar pri drugih konferencah ni. Za to, da se počutimo kot doma, ste zaslužni vsi, ki delate na tem dogodku. 

Gojko Vrenko

Dobro vzdušje, strokovnost in organiziranost. Bravo, le tako naprej.

Jan Loborec

Dobra organizacija srčne ekipe.

Manja Ostrelič

Redno izvajanje izobraževanj pri velikih upravljavcih osebnih podatkov, kot so banke, sodi med temeljne ukrepe za zagotovitev ustreznega varstva osebnih podatkov in skladnost z zahtevami zakonodaje. E-vsebine za varstvo osebnih podatkov so bile razvite in pripravljene z namenom, da bi jih čisto vsak zaposleni v banki razumel in uporabljal pri svojem delu. S pomočjo e-gradiva zaposleni prejmejo osnovna znanja o varovanju osebnih podatkov, ki ima v bančnem sektorju velik pomen. Na koncu smo pripravili tudi nabor vprašanj, ki so med samim preverjanjem naključno izbrana. Z njimi lahko preverimo, ali so vsi zaposleni tudi dejansko razumeli posredovane informacije.

mag. Andrej Tomšič, Namestnik informacijske pooblaščenke

Pohvaliti je potrebno, da tako pomembna konferenca, kot je INFOSEK, posveča pozornost tudi varstvu osebnih podatkov. Informatiki, po večini udeleženci te konference, so namreč tisti, ki se morajo prvi zavedati pomena te temeljne človekove pravice in jo predvsem upoštevati že pri idejnih zasnovah informacijskih rešitev. Vgrajena zasebnost (Privacy by Design) naj postane standard, tudi s pomočjo INFOSEK-a.

Nataša Pirc Musar, Pirc Musar, odvetniška družba

V času od aprila do julija 2016 se je za Luko Koper, d. d. izvedlo analizo poslovnih posledic za potrebe projekta Neprekinjeno poslovanje skladno s standardom ISO 22301:2012. Po zaključenem projektu se v Luki Koper uspešno pripravljajo in vpeljujejo načrti neprekinjenega poslovanja. Dela na projektu so se opravila vestno, strokovno in v dogovorjenem roku.«

Boris Kankaraš, Luka Koper d.d.

S Palsitom zelo radi sodelujemo: »So strokovni, proaktivni, držijo se dogovorov in imajo odličen odnos z vodilnimi IT managerji v Sloveniji«.

Igor Fürst, S&T Slovenija d.d.

Thank you very much for this wonderful event, it was my pleasure to be part of it.

Mane Piperevski, Piperevski & Associates

Letošnja konferenca mi bo ostala v spominu kot najlepša, najbolj prijetna konferenca. Potrudili ste se z organizacijo, izborom predavanj, obkonferenčnimi dogodki, … in naredili konferenco izjemno. Res vredno pohvale!

Igor Karnet, MDDSZ

The conference was excellent 😉

Jan Mikulecky, NAKIT

Podjetje Palsit d.o.o. je za podjetje Xlab d.o.o. v času od januarja do maja 2016 izvedlo pregled skladnosti s standardom SOC2 ter pripravilo neodvisno poročilo o ugotovitvah. Med projektom se je pripravil tudi osnutek ocene tveganja ter varnostne politike. Projekt je bil izveden vestno, strokovno in v dogovorjenem roku.

Mitja Vavpotič, XLAB d.o.o.

S 1. julijem 2014 smo v UniCredit Banka Slovenija d.d. začeli izvajati ukrepe, izhajajoče iz ameriškega zakona FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act). Zakon se nanaša na spoštovanje davčnih predpisov, ki veljajo za imetnike računov v tujini. Z vsebino, ki jo zakonodaja opredeljuje, in procesi, ki smo jih v Banki zaradi skladnosti z zakonom implementirali, se je morala seznaniti večina sodelavcev, zato smo se odločili za izvedbo e-izobraževanja. Na razpisu smo izbrali podjetje Palsit d.o.o. in njihovo rešitev Planet e-učenja. Produkt je enostaven za uporabo, omogoča izvedbo treninga in preverjanja znanja po naših željah, obenem pa tudi izdelavo seznama oseb, ki so izobraževanje že uspešno opravile.

Petra Ličen, Vodja enote Organizacija, UniCredit Banka Slovenija d.d.

Konference Infosek, ki je že vrsto let osrednji dogodek s področja informacijske varnosti, se zaradi aktualne tematike in strokovnih predavateljev vedno rad udeležim. Prav tako je konferenca odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.

Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d., Kranj

V UniCredit Banki že vrsto let uspešno uporabljamo e-izobraževanje podjetja Palsit d.o.o. za področje informacijske varnosti, v zadnjem obdobju pa smo ga uporabili tudi za druga področja. Enostavna uporaba, uporabnikom prijazna izvedba/udeležba iz svojega delovnega mesta, preglednost udeležbe so kriteriji, ki jih vaše e-izobraževanje v celoti zagotavlja.

Admir Memić, UniCredit Banka Slovenija d.d.

Z elektronskim izobraževanjem in vsebinami, ki so jih za nas pripravili v podjetju Palsit d.o.o. in jih lahko prilagajamo specifičnim zahtevam banke, smo povečali informacijsko-varnostno osveščenost vseh zaposlenih v banki.

Miran Bizjak, Poštna banka Slovenije d.d.

Podjetje Palsit d.o.o. je za podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o. v času od februarja do avgusta 2016 izvedlo svetovanje pri vpeljavi sistema upravljanja varovanja informacij ter izvedlo šolanje za notranje presojevalce skladno s standardom ISO 27001:2013. Projekt je bil izveden vestno, strokovno in v dogovorjenem roku.«

Gregor Rupnik, Izvršni direktor, Creatim d.o.o.

Izobraževanje podjetja Palsit d.o.o. nam je bilo v veliko pomoč pri vpeljevanju sistema neprekinjenega poslovanja. Strokovno izvedeno in z veliko praktičnimi nasveti. Pohvale predavatelju g. Krkoču tudi za dostopnost in koristne primere.

Larisa Benassi, AJPES

Rešitev in vsebine za elektronsko izobraževanje podjetja Palsit d.o.o. so profesionalno in tehnično odlično pripravljene. Pohvalili bi tudi strokovno pomoč in podporo podjetja, zaradi česar jih priporočam.

Rok Šketa, KDD d.d.

Ekipa neprestano skrbi, da se udeleženci dobro počutijo na konferenci. Tako ni težko ostati na vseh predavanjih konference.

Damjan Krašovec, Urad Republike Slovenije za meroslovje

Odlična organizacija, super tim, izjemno vzdušje, bogate vsebine. Poskrbljeno pa je tudi za zabaven in navdihujoč večerni program. See you next year.

Roberta Filipič

V veliko čast in veselje mi je, da sem bila del vaše fantastične konference. Vrhunska organizacija, fenomenalno vzdušje in zelo zanimive teme! Zaslužite si vse pohvale! Super ekipa ste in vsekakor se to odraža pri vašem delu. In ja, upam, da bom lahko prišla tudi naslednje leto.

Klavdija Dovečer, Desetka Celje